Første test: 2015 Audi A4, fortsetter den digitale revolusjonen

Første test: 2015 Audi A4, fortsetter den digitale revolusjonenFørste test: 2015 Audi A4, fortsetter den digitale revolusjonenFørste test: 2015 Audi A4, fortsetter den digitale revolusjonenFørste test: 2015 Audi A4, fortsetter den digitale revolusjonen

Fire måneder før starten av sin markedsføring -for salg i november 2015-, og vi var i stand til å komme om bord ny generasjon av Audi A4. Vi erkjenner at det i estetisk utforming er kontinuitet, men vi må gå utover den 'ytre hud' til å oppdage nesten uendelig teknologiske systemer innlemme.

den digitale revolusjonen foretatt av TT og forbedret og perfeksjonert av den 'gigantiske' Q7 det har sin kontinuitet nye A4. Ingenting i dybden inne, det første som fanger øyet er den store størrelsen på LCD (12,3 tommer diameter) Information system, MMI navigasjon og underholdning, nå med en høyere oppløsning på 1,440 x 540 piksler.

i denne skjermen, alt er konfigurerbar. Med multifunksjonskontroller på venstre side av rattet, kan du endre for eksempel miljø, lysstyrke og fargekart og diagrammer som tilbyr Google Earth, å konsultere både valgt som trafikken tilstand ruten. Hvis du er en reisende og umettelig explorer å vite spesifikke aspekter av en kultur eller by, kan du få tilgang detaljert informasjon du vil ha i Travel menyen (det er som å gå til enhver tid med en kulturell bok under armen, men nå i digital og uten å ta hendene fra rattet) format.

Apple og Android ombord

Gjennom den allerede populære dreie MMI multimediasystem og med anordningen MirrorLink Du kan flytte mange av apps tilgjengelig på smarttelefonen-om operativsystemer iOS og Android-Apple- til den store skjermen leseren. Du kan få tilgang til ulike funksjoner via dreieknapp eller via talekommandoer. For sin del, systemet Head-up display Projeksjonsinformasjon på frontruten i nye Audi A4 Det gir viktig data skarphet og klarhet.

Lettere og mer aerodynamisk

den lett konstruksjon konsept Audi omskriver et kapittel med gylne bokstaver i den nye generasjonen A4, siden den nye modellen er opp til 120 kg lettere. positiv utvikling også i aerodynamisk, siden en koeffisient av drag av posten blir annonsert (Cx 0,23). Blant de aerodynamiske forbedringer som kalles høydepunkt inkluderer "luftporter", så gode resultater gir BMW for å redusere turbulens i forhjulene, og bestemte deler strømlinjeformede på undersiden og opphengsarmer. Etter skyting flere kilometer, er deres oppførsel balansert hele tiden, verdsette mer hardhet i suspensjon, spesielt i baksetet. Vibrasjonsisolasjon og akustisk, i mellomtiden, stripe fullkommenhet.

variert og effektiv mekanisk rekkevidde

På tidspunktet for lanseringen, vil det være 3 og 4 bensinmotorer Diesel, med krefter mellom 150 og 272 hk. Bensinområdet igjen en 1,4 TFSI 150 CV, etterfulgt av en 2,0 TFSI Ultra (190 hk og 4,8 l / 100 km) og 2,0 TFSI (252 hk og 5,7 l / 100 km). I Diesel, vil det være en 2,0 TDI Ultra (150 hk og 3,7 l / 100 km), en 2,0 TDI (190 hk og 4,1 l / 100 km) og en 3,0 TDI V6 (272 hk og 4,9 l / 100 km), den sistnevnte nødvendigvis forbundet i Quattro (Torsen) og automatisk Tiptronic 8 hastighet. Senere kommer en 3,0 TDI V6 218 hk, som for tiden gjennomgår godkjenning.

Q7 sikkerhets medhjelpere

Foruten de som allerede er vanlig i den nye A4 streker Departure Warning kupeen, med et lys som indikerer om en sykkel eller andre kjøretøy nærmer seg bakfra, og blinker hvis du prøver å åpne døren. Det vil også inneholde Wizard syltetøy med funksjon "handsfree" opp til 12 km / t, kombinert med systemet Lane Assist, som automatisk holder bilen i kjørefeltet. I tillegg kan en assistent styrevinkel øker automatisk når føreren har kommet til kort for å unngå et annet kjøretøy, fotgjenger eller objekt til stede på kjørebanen. For sin del, frontkamera Han er i stand til å visualisere alt som skjer foran bilen opp til en avstand på 100 m. Med så mange sensorer og kamera systemer om bord på A4 er som å være midt i 'virkeligheten' big Brother, i hvilken praktisk talt alt er anskueliggjort, tatt opp og registrert.

Du kan også være interessert

- Nye Audi A4 og A4 Avant