Mercedes ML Coupe, BMW X6 rival for

Mercedes ML Coupe, BMW X6 rival for

Så klart som at i det siste Beijing Motor Show, Mercedes presenterte sin Concept Coupe SUV, som det er, med en slik beskrivende navn, som etterlater ikke rom for tvil. Heller ikke posisjonering. med 4.80 meter lang, Det fremstår som den kupé versjon av ML, begge vil søke understreke den dynamikk, som velferd interiør. deres bakseter være autentisk limousin, siden de vil ha individuelle seter med alle typer set-ups og komfortløsninger. Mellom de to seter, inneholdt en midtkonsollen, at som front, har du en berøringsskjerm å styre fingerberøringskontroller alle systemer tilgjengelig for baksetepassasjerene, inkludert de av Underholdning med internettilgang.

Mercedes ML Coupé

Som i BMW X6, som bare tar det beste av X5, fremtiden Mercedes "MLC" det også fokuserer på å tilby det beste for mekanisk nivå og utstyr tilgjengelig i klasse M. Utenfor konvensjonelle motorer 4-sylindret bet på V-blokkene 6 og 8 sylindret... både diesel og bensin. I Beijing, den Concept Coupe SUV Han viste hans intensjoner med moderne Twin Turbo V6 3,0 bensin 333 hk og 48,9 mkg, ledsaget av en roman 9-trinns automatgir og kombinert med den siste utviklingen intelligent system 4Matic firehjulsdrift. forpliktelse som luftfjæring det er trolig element av serien i ML Coupé og selv om tuning rammen vil ha en klar orientering mot de gode og raske asfalt, ikke vil gå glipp av pakke off-road kjede, for å sikre effektiv og praktisk måte for å kjøre også sirkulere brattere og glideflatene.

fremtiden ML Coupe og det er kjent som Prosjekt C 292 og vil være i fabrikken som Mercedes Det har i Tuscaloosa (Alabama, USA) uansett hvor det skjer, tilbake 2015. Innen den tid, allerede kjenner andre generasjon av BMW X6 og Audi vil være med forberedelsene til sin Q6 og Q8. Og lurer, Porsche, han har sett i fremtiden Cayenne Coupe en ny bedrift.