Ford Mustang: 2018 så sitt utvalg for Europa

Ford Mustang 2018: bilder av den renoverte sport purasangreFord Mustang 2018: bilder av den renoverte sport purasangreFord Mustang 2018: bilder av den renoverte sport purasangreFord Mustang 2018: bilder av den renoverte sport purasangre

Hvem vil si at den siste generasjonen Ford Mustang så vellykket i Europa. I Spania er det en av favoritt produkter for sin utmerket pris / bilde / ytelse. Så fra det amerikanske firmaet vil fortsette på den linjen og den nye Ford Mustang 2018 har nettopp fått en restyling å oppdatere den. Nye detaljer i front og bak som viktige elementer.

Ford Mustang 2018: nå med LED typen lys

Hva annet endringer utenfor Ford Mustang 2018 Det er på forsiden av kroppen, inkludert ledet frontlykter typen. På baksiden er det en ny støtfanger og en aerodynamisk diffuser. Valgfritt det er en spoiler på koffertlokket forskjellig fra den forrige. Felgene av 19 tommers diameter, er nye design.

Ford Mustang 2018Ford Mustang 2018: kraftigere V8-motor

Men hva det er mekanisk oppdatert. De 5 liter V8-motor øker dens kraft til 450 hk og monterer en girkasse ny utvikling med 10 tannhjul. Denne endringen er også tilgjengelig i 290 hk EcoBoost-motoren. En annen bemerkelsesverdig utvikling er magnetiske demper som lar deg velge ulike kjøremoduser.

Inne i nye Ford Mustang 2018 Den er oppdatert med en større skjerm 12 " offer MyMode funksjon med minnefunksjon som husker dine kjøre preferanser for neste gang du kjører og nye førerassistansefunksjoner som pre kollisjoner-Assist med fotgjenger deteksjon.