Det er Kia SUV Område: Niro, Sportage og Sorento

Kia Niro, Sportage og Soren: en omfattende SUV utvalgKia Niro, Sportage og Soren: en omfattende SUV utvalgKia Niro, Sportage og Soren: en omfattende SUV utvalgKia Niro, Sportage og Soren: en omfattende SUV utvalg

Og noen få dager igjen å starte Test The Best SUV: den største begivenheten i Spania for å teste biler. Utnytte sin konklusjon på kommende dagene vil vi touring SUV spenner alle produsenter markedet, å kjenne sine modeller og deres viktigste funksjoner. Og husk at du kan pstjele noen av dem helt gratis, i tilfelle skal holdes neste 11, 12 og 13 november i Showground Las Rozas i Madrid. Bare bestille din favoritt SUV denne linken.

Test The Best SUVKia Niro: den rimeligste hybrid SUV

Hvis vi snakker om SUV eller crossover, den Kia utvalg Det virker uunngåelig start kjenne sin nyeste innovasjon, Kia Niro, en hybrid modell som søker maksimal effektivitet i byen, men det er også mest underholdende når det gjelder veien kilometer. Vi har allerede hatt anledning til å komme på den nye Niro, en SUV som kombinerer en bensinmotor 1.6 105 hk med en elektrisk motor som gir 32 kW (44 hk), som drives av et oppladbart litiumpolymer under baksetet.

Dette batteriet veier i det nye Kia Niro 33 kilo og har en kapasitet på 1,6 kWh. Hybridsystemet gir en maksimalt kombinerte effekt av 141 hk, at til forhjulene blir overført gjennom en automatgir direktekoblings 6 trinns, det, spesielt når du reiser, gir større glede i ytelse som kontinuerlig variabel som brukes i dag mest solgte hybrid. Suspensjonen presenterer en idiot som fokuserer på komfort, men uten å balansere kroppen din er overdreven svingene. Med 18-tommers dekk forbedrer også grep, men Forbruket øker (4,4 l / 100 km versus 3.8 med felgen 16 inches henhold til den offisielle data).

På den annen side, Kia Niro har en bakkeklaring på 16 cm, noe som gjør det off-road opplevelser er begrenset. Dens dimensjoner finnes (4,36 meter lang), men det tilbyr en av de bredeste baksetet kategorien, sammen med en trunk last 401 liter. Interiøret presentasjon er riktig, med en komfortabel kjørestilling, selv om det ikke sitter så høyt som i andre SUV-markedet ... heller som brødre i sin øvre området. En detalj er forbedret parkeringsbremsepedalen. I tillegg kan utstyret være svært bred, med en rekke systemer kjører hjelpemiddel. for 2017 er forventet, og også en hybrid Kia Niro plugg.

makt141 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 3,8 l / 100 km
versjoner4x2
lengde4,36 meter
bagasjerom401 liter

Kia Sportage: SUV stjerne

Over nye Niro har det allerede plassert Kia Sportage, en SUV salg som tar flere år plassert i posisjoner av ære i sin klasse, noe som ikke lett, men det oppnår en område, effektiv diesel CRDi og muligheten for å ha 4x4 versjoner.

den Kia Sportage, Vi har allerede blitt påvist i Autopista.es, er en modell demonstrere i den siste generasjonen som er mye mer komplett og sofistikert enn før. Blant høydepunktene kan vi også bekrefte stor innvendig plass og en veldig god bagasjeplass. denne SUV aksjer flyskroget, motorer og andre komponenter med Hyundai Tucson, en annen modell for å lykkes i markedet.

makt115-185 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 4,6 l / 100 km
versjoner4x2 og 4x4
lengde4.48 meter
bagasjerom503 liter

Kia Sorento: familien

Og utvalget av Kia SUV kulminerer, selvfølgelig, med Sorento, en stor SUV som når ikke mindre enn 4,78 meter lengde. Det er i stand til å romme opp til syv passasjerer med svært god plass, og er kun tilgjengelig med en motor Diesel CRDi 200 hk allerede har vi også testet. Det er nå i sin tredje generasjon, og innen sin kategori sikkert det står for en svært konkurransedyktig pris, men alltid med et godt nivå av utstyr god komfort på alle måter.

makt200 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 5,7 l / 100 km
versjoner4x2 og 4x4
lengde4.78 meter
bagasjerom605 liter

Du kan også være interessert i:

Beste SUV markedet test

Kia Sportage Niro eller, hva er bedre?

Kia Niro: deres virkelige forbruk