SUV Guide: å kjøpe nye biler i 2016 og 2017

Den nye SUV du kan kjøpe degDen nye SUV du kan kjøpe degDen nye SUV du kan kjøpe degDen nye SUV du kan kjøpe deg

Audi Q2. oktober 2016

Dens størrelse -4.19 m lang, 1,79 bred og 1,51- Audi Q2 vil være en av de mest kompakte urbane SUV, 2,6 m selv om sin akselavstand og utvikles fra den MQB plattformen antyder en bemerkelsesverdig interiør romslig pluss en bagasjerommet på en meget interessant kapasitet. kunngjør 405 liter, at de tillater deg å overgå de fleste av sine rivaler og vil ha den merverdi som gir komfort av en motorisert gate åpning. Her har du flere visninger bak rattet

Audi Q2Audi Q5. prinsippene 2017

Den offisielle premieren av Audi Q5 vil skje i løpet av siste kvartal 2016, med Paris Motor Show en av de mer sannsynlige stedene utgivelsen. Fra dagens Audi Q5, de nye Q5 øker litt i sine ytre dimensjoner opp til 4,70 m i lengde (Som representerer en økning på 7 cm). Bredden også økes, den noe lavere høyde, mens akselavstand er plassert i 2,83 m (ca. 3 cm). Det vil være en av de star biler i ny modulær plattform langsgående MLB EVO Volkswagen Group. Hvis du ønsker mer informasjon om motorer og teknologi som vil lede, hva du har her.

BMW X3. gjennom 2017

Design, uten å bryte med dagens DNA av BMW X, er sjokkerende. Det vil bli påvirket av BMW X1 og BMW X5. For det første, ved hjelp av mange av deres funksjonelle løsninger, slik som glidende bakre benk, og andre, spørrende deres tekniske status. den BMW X3 ville, etter imponerende og nye 7-serien, den andre mottaker og bruke den modulære plattformen CLAR og det ville dra nytte av en struktur dannet, hvis det er nødvendig, for høyfast stål, aluminium og magnesium. Det vil gi en rekke store nok til å passe alle behov. Han ville ikke gå glipp av en Hybrid plugg med 50 km med elektriske komfyren, eller et sports M versjon, alltid lyse og senke strømforbruket. stivere og lettere takket være den nye modulplattformen vil være. Men ikke den eneste nyheten av BMW. Her er boken om BMW rute til 2020.

Audi SQ7. sommer 2016

Audi lanserer SQ7 avanserte teknologiske nyvinninger som gjør det en sporty SUV svært effektive, men på samme tid, komfortable og behandles. For mengden av teknologi som tar virker det nesten som å være en konseptbil. Bare ved navn (og pris, € 110 970), er det klart at det er den øverste versjonen av Audi Q7 rekkevidde, den raskeste og idrett. Både de som deltar kjøring (24 sett totalt) som kjøremoduser (Lift / offroad, allroad, effektivitet, Comfort, Auto, Dynamic og Individual) er de samme som i standard Q7, men du ønsker å vite hvordan du vil , ikke sant? Tilgang herfra til våre kjøreopplevelse.

Infiniti QX30Infiniti QX30. sommer 2016

4,43 m lang med QX30 SUV vil være den versjonen av Q30. Begge ble vist for publikum i endelig form i det siste Frankfurt Motor Show, men SUV vil ikke nå de første enhetene til juli. Begge skal produseres ved fabrikken i Sunderland i Storbritannia. Infiniti QX30 ville kallet til å forføre en yngre klientell. Se på galleriet og døm selv.

Grand Cherokee. november 2016

Jeep Grand Cherokee oppdaterer slutten av året. Slå til det luksuriøse Grand Cherokee øke deres potensial og effekt i terrenget ved hjelp av innretninger, suspensjoner, assistenter og spesifikk tuning. I september 2017 er det splitter forbereder en ny C-segment SUV

Kia Niro Hybrid. september 2016

Dette er en SUV som har vært laget fra start som en hybridbil, Han er en pioner i denne forbindelse. Of course, synes dette ikke hybrid Kia Niro bruke en hybrid: det estetiske ikke invitert til å tro at vi står overfor denne type bil, fordi kroppen ikke har forskjellene i denne forbindelse. Interiøret ser også et forsøk på å modernitet og futurisme som mange andre hybrider; Dessuten ligner det indre av Sportage. Åpnes i en ny plattform merkevare (Det samme som Hyundai Ioniq) anbringelse av fundamenter til fremtidig hybrid og elektriske produkter Kia (Og Hyundai). Vi har allerede gjennomført, og disse er våre kjøreinntrykk.

Range Rover Evoque Cabrio. juli 2016

For nå er det ingen versjoner i den nye Evoque Convertible forhjulsdrift og manuell girkasse, slik at så lite du må legge på bordet 54,700 euro for å ta en Land Rover Evoque 2.0 TD4 Cabriolet 150 hk, Ingenium dieselmotor, som resten av serien. Hetten er laget av Webasto spesialist, har du fem lag, og det er nok å si at kvaliteten er upåklagelig og tetting. og tillot bestillinger og leveranser i juli. Hvis du vil vite hvordan det går, her er flere detaljer.

Opel Mokka XOpel Mokka oktober 2016 X.

Små SUVer er fasjonable og Opel Mokka kommer skiftet oppdatert å være konkurransedyktig. I utgangspunktet, etter modell av Opel tilpasse de nye designelementer som allerede er sett i det siste Corsa og Astra, opprettholde sin nye dieselmotoren 1.6 CDTi og begynner å montere den avanserte bensin 3 sylinder 1.0 Ecotec. Sitt utvalg vil også ha en teknologi og utstyr boost.

Mitsubishi ASX. oktober 2016

Høydepunktet av Mitsubishi i 2016 er utvilsomt lanseringen av andre generasjon av sin ASX. Den første ikke oppnå forventet suksess og denne gangen de mest ambisiøse planene for den japanske er på ham, som representerer en strategisk markedssegmentet i dag. Selv om det vil starte med tradisjonelle diesel- og bensinmotorer, firma kilder og filter i 2017 kan frigi en plug-in hybrid variant forhjulsdrift, drevet av de gode resultater som dette fremdriftssystemet har vært i hans eldre bror Outlander.

Peugeot 3008Peugeot 3008. oktober 2016.

Etter sommeren venter vi ankomsten av den nye generasjonen av denne crossover som vil se allerede med det aktuelle bildet mye mer SUV. Den vil fortsette å forbedre HYbrid4 hybridsystemet, og det forventes at har en plug-in-varianten som kan komme i 2020. Men en av de største endringene er, uten tvil, hans kjørestilling: døm selv.

Porsche Macan 2,0. sommer 2016

Variant kommer tilgang til området mindre Porsche SUV. riding en fire-sylindret motor og to liter turbo, som leverer en maksimal effekt av 252 hp kraft fra 5000 rpm. maksimal hastighet 229 km / t og overgang fra 0 til 100 km i 6,7 sekunder. Ønsker du mer informasjon?

Renault Koleos. desember 2016

Produktet hundre prosent Renault, og selv bruke navnet allerede brukes av merkevaren, har det ingenting å gjøre med ham. Her kan du se. Annonsert som en av sine store kvaliteter rekord beboelighet, utgangspunktet for fem passasjerer (versjon 7 seter reservert kun for Espace er kassert). Det vil bli produsert utelukkende i den nye kinesiske fabrikk i Wuhan City og vil bli solgt på verdensbasis.

Skoda YetiSkoda Yeti. september 2017

På MQB-plattformen. av 4,05 meter i lengde, med en mer fokusert kall til SUV-segmentet. Yeti 2017 vokser i størrelse over dagens modell, noe som sikkert kommer til å rapportere forbedringer i form av praktiske og interiør kapasitet. Dynamikk i sin utforming, og mindre glass området på sidene. Før vi har sett Kodiaq, sin nye SUV, men Skoda har flere planer.

Mercedes GLA. Slutten av 2017

Andre generasjon av den minste SUV merket med stjerne. ikke det vil bli vesentlige endringer i størrelse, men vekt-bord teknologi, sikkerhetsanordninger og aerodynamisk optimalisering. Hovedpersonen mekaniske nivå vil være 2,0 liter diesel som, i varianter av 150 og 190 CV, erstatte dagens 2.1. Under 1.6 input av Alliansen er forventet. Rundt 2019 vil Mercedes GLA legge sin første hybrid versjon.

Volvo XC40. Slutten av 2017

Den nye generasjonen Volvo V40 vil tjene til å utvikle et fargerikt og attraktivt variant SUV å bli kalt XC40. Derfor, i det svenske firmaet du ønsker å gamble mye mer alvorlig av crossover og SUV pretensjoner og ferdigheter jakker, slik at Volvo XC40 vil være et alternativ mer kapable og allsidig enn dagens V40 Cross Country. Estetisk kan du vurdere som en V40 sobreelevado og en SUV ser mer forsterket, men også setter pris på mange likhetstrekk med den nye XC90.

Skoda Kodiaq. tidlig 2017

Kodiaq navnet på den nye Skoda kjøretøy vil bli etablert som den eldre bror av Yeti og vil leveres med målet om å være et interessant alternativ i den stadig mer konkurranseutsatt kompakte SUV-segmentet. Sine styrker: praktiske løsninger, teknologi-plattform MQB- gruppe og opptil syv seter. Skoda, for øyeblikket, ikke gi mer informasjon om sin nye SUV Kodiaq. Logic forteller oss at forsikringen vil montere bensinmotorer 1,4 TSI ACT 150 hk og 2,0 TDI diesel 150 og 190 hk, ledsaget av en manuell eller automatisk DSG. Det vil også 4x2 og 4x4-versjoner. Vi har allerede gjennomført, og denne nye Skoda håndtere et slag mot konkurranse.

Toyota C-HRToyota C-HR. januar 2017

Splitter nye, laget på plattformen til den nyeste Prius. Slående design ... Men å kjøre en av de beste kvalitetene av denne nye bilen: den nye Toyota kommer. Av de tre mulige motorene -System hybriddrift for en samlet kapasitet er 122 hk (den samme som den Prius), en bensinmotor på 1,2 liter og 116 HK (den samme som den Auris) og 2,0 liter til Spania vil nesten helt sikkert bare hybridversjon ..

Volvo XC60. Slutten av 2017

Svært bredt spekter av motorer som er forsynt med propeller 4 sylinder, både bensin og diesel, og en forskyvning på 2,0 liter. Hybrid teknologi vil også ha en plass i Volvo XC60 fremtiden, med minst to plug-in hybrid varianter med effekt opp til 407 hk. Her får vi vite mer.