Har de tilbake til Mazda MPS sports versjoner?

Vil vi se en Mazda 3 MPS?Vil vi se en Mazda 3 MPS?Vil vi se en Mazda 3 MPS?Vil vi se en Mazda 3 MPS?

Når vi introduserte Mazda RX-VISION Concept i det siste Geneva Motor Show 2016, Vi begynte å drømme om muligheten for en etterfølger til RX-8 kommer før heller enn senere. Japansk prototype brakt tilbake til overskriftene rotaries, SKYACTIV innen familien, som kunne komme tilbake til omfanget av Mazda biler.

Nå ryktene er at Mazda 3 eller til og med Mazda 6, som har skjedd i det siste, kunne gjenfortelle sine respektive idretter versjoner, som den representerer navnet MPS. Men alle disse forutsetninger som vi har presentert så langt, ser det ut til å forbli nettopp det: rykter, ønsker, lengsler ...

Mazda 3 MPS

I det minste med hensyn til den mulige ankomst av en Mazda RX-9 eller en Mazda 3 MPS. Mazda jefazos De har 'ødelagt' sportslige drømmer en mer enn han kunne ha gjort på disse to modellene: "Ikke på dagsorden", De sier fra Japan. Minst for nå. Kom før en etterfølger til RX-8 versjon MPS, gjenkjenner global toppleder på Mazda, Masahiro Moro.

Toppleder leder av Mazda, Yuji Nakamine, ville se tilbake på MPS divisjon en instrument for å lede det japanske markedet på nivåer som enfrentasen dem til merker som Audi Sport, BMW M eller Mercedes-AMG, et bånd som Mazda ikke når i dag. På en mulig RX superbil med dette Mazda skritt han ville stige i premium-segmentet, men for nå vil forbli som en "drøm".

Hvorfor?, Spør du. Mazda ønsker å nøye fordele sine "tekniske ressurser til det beste for våre kunder". Med andre ord, sine ressurser til det som virkelig det gir penger i dag, som ikke er noe annet enn SUV og crossover, som en mulig Mazda CX-4.

Mazda 3 MPS

Du kan også være interessert

Mazda RX-Vision og utviklingen i Genève 2016