Opel Corsa S: sportslig OPC motor og 150 hk

Opel Corsa S i bilderOpel Corsa S i bilderOpel Corsa S i bilderOpel Corsa S i bilder

en interessant utvikling i området Opel Corsa, Opel representant i B bil segmentet biler. Denne modellen tilfeldigvis har i sitt utvalg med en ny versjon: den Corsa S.

den Opel Corsa S Det er den nye varianten forværelse OPC sport. Faktisk er denne Corsa S tar mange estetiske elementer av det ytre og indre av Corsa mektigste øyeblikk (for strøm Corsa OPC, Tyske firmaet kunn 207 hk). Utenfor, kjennetegnene på Corsa S er den fremre spoiler, sideskjørt, luftfordelings tilbake under støtfangeren i den samme kroppen farge, en fast vinge i den bakre, krom eksosutløpet og en legering hjul 17 tommers konstruksjon med fem dobbelt eiker.

Mekanisk og som Adam Opel S, dette Corsa S Det har en 1.4 turbo bensinmotor 150 hk. Parret med en manuell girkasse med seks gir, kunngjorde det tyske selskapet en toppfart på 207 km / t og en akselerasjon fra 0 til 100 km / t i 8,9 sekunder.

Opel Corsa Sden inne i Opel Corsa S også det er kjent for å tilby flere sports detaljer, stede i hjulbrønnen av ny faktura, skinnseter Recaro Specialist, den mørke bakruter og ulike innsatser piano svart og rødt. Et nivå av multimedia-utstyr, har transportøren systemet Radio R 4,0 IntelliLink, støtter Carplay Apple og Android Auto Systems. Som siste utgivelsene Opel, tilkobling tjenester og personlig assistanse Opel OnStar De er også tilgjengelig på denne nye Corsa S.

I øyeblikket, den Opel Corsa S Det er for salg Tyskland (I all sannsynlighet, vil du også komme til Spania) i tre karosseriversjoner og fem dører om priser 18,400 og 19,085 euro henholdsvis.

Du kan også være interessert

- Mer tilkobling for Adam Opel, Karl og Corsa

- Opel Cross X 1.6 Turbo D: SUV anmeldelser av faktisk forbruk

- GSi Opel Insignia: sports versjonen kommer fra Nürburgring