Skoda Octavia 2017: vi fikk inn i den nye salongen!

Skoda Octavia 2017: endringer i den tsjekkiske saloonSkoda Octavia 2017: endringer i den tsjekkiske saloonSkoda Octavia 2017: endringer i den tsjekkiske saloonSkoda Octavia 2017: endringer i den tsjekkiske saloon

Siden lanseringen i 1996, Skoda Octavia har blitt den bilen Skoda mestselgende. Siden den datoen har det vært mer enn 5 millioner enheter og allerede midt i hans tredje generasjon, står overfor en fornyelse peker ikke bare til sedan, også de mest kjente versjonen Combi og RS sport. Og selv om vi ennå ikke har vært i stand til å drive det, ja vi kunne se allerede tett og klatre for å sjekke hvordan det er.

Utad er dette nye Skoda Octavia gjenkjennelig med den redesignet foran, spesielt lysenheter delt i to blokker. Ytre frontlykter produsere bjelken, mens den indre, avsmalnende og orientert grill produsere høy bjelke. Disse halogenlamper er standard og fra Ambition ferdig, monterbar eventuelt Full-LED hovedlys. Alt dette, sammen med en bredere grille og fremre luftinntak med honeycomb design, skape en mer dynamisk og kraftfull image.

Det har også blitt redesignet bakre støtfanger med en renere og muskuløs design. Alle disse endringene stilistisk resultere i en svak øke i lengde både salong og varianten Combi henholdsvis -11 og 8 mm.

Skoda Octavia 2017: intelligente løsninger

Inside, hedre merkevare filosofien "Simply Clever" Skoda fortsetter og fortsetter med nye funksjoner som gjør livet mer behagelig om bord: 2 USB-tilkoblinger bak, beholdere for flasker som tillater åpne dem med den ene hånden, flyttbar lommelykt i bagasjerommet eller bak sammenleggbare bord Combi. En ny funksjon høydepunkter tilpasses nøkkelen. Dette betyr at opptil tre brukere kan registrere sin preferanser i minnet, fra luftkondisjonering eller sete justeringer, for å lydvolumet og profilen til kjøremodus.

Skoda Octavia

Eget kapittel, er like vanlig i dag i de fleste modeller, for tilkobling teknologier. Skoda Connect Den dekker alle behovene til navigasjon, infotainment og assistanse gjennom sine nye tjenester Stell Koble til og underholdning på nettet. Informasjon Internett-trafikk, parkering, bensinpriser, online nyheter, vær, Google Earth, Google Street View ... Alle disse tjenestene er tilgjengelige for navigasjonssystemer Amundsen og Columbus og er gratis det første året av kjøpet. Den har også som standard fra Ambition slutt, nødanrop system.

Skoda Octavia 2017: motorer

Både Skoda Octavia stasjonsvogn variant som har seks motoralternativene: tre TSI to TDI og CNG. Motor inngangen til bensin serien er tricilíndrico 1,0 TSI 115 hk. 1,4 TSI er tilgjengelig i to versjoner: G-Tec 110 hk utviklet for bruk med naturgass og en annen ren bensin med 150 hk. Det høyeste området i bensin er den 1,8 180 hk. Skoda Octavia TDI fra 2017 motorer er alle firesylindret: den 1,6 TDI Den er tilgjengelig med 115 hk og 2,0 TDI øker effekten til 150 hk.

Nesten alle motorer er tilgjengelig som standard med manuell girkasse fem eller seks relasjoner unntatt 2.0 TDI ridning standard med en dual clutch girkasse. den DSG Den er tilgjengelig for alle motorer, men avhengig av versjon, vil være seks eller syv hastigheter. Den 2,0 TDI 150 hk Combi-versjonen av Skoda Octavia er den første Octavia AWD DSG 7-trinns.

Og vi snakker om assistansesystemer, Skoda Octavia sikter høyt, med litt reservert så mye til øvre segmentene. Front Assist med prediktiv fotgjengerbeskyttelse, blind flekk detektor og påfølgende trafikk varsling, assisterende tauing manøver assistent, Park Assist, Lane Assist, Adaptive Cruise Control ...

Skoda og godta de første bestillingene den nye Skoda Octavia, selv om de første leveransene vil bli forsinket til de første dagene av mars. Prisene starter fra 20,840 euro det koster den billigste Octavia, som rir bensinmotor tresylindret 115 hk. Den øverste enden i form av pris er Octavia Diesel motor med 150 hk og DSG, som en del av 34,330 euro.

Skoda Octavia RS er den kraftigste i sin historie

Skoda Octavia

Finnes i både Kombi som Combi, Skoda Octavia RS 2017 blir den mektigste i historien. Vil ha to motor alternativer: den 2,0 bensin og 2,0 TDI. For det første kraft økte til 230 hk, og har en topphastighet på 250 km / t. For sin del, blir den 2,0 TDI 184 HK mer effektiv, forbruker et gjennomsnitt på 4,4 l / 100 km. De er tilgjengelige med 6-trinns manuell girkasse eller DSG, også seks.

ha en sportschassis som senker kroppen ved 15 mm og det bakre sporet er 30 mm høyere enn før. I mellomtiden kan du ri hjul opp til 19 inches. Alt dette er supplert med ESC stabiliseringssystem med elektronisk blokkerings XDS + hjul og kjøremodusvalg med lydgenerator, det siste alternativet.

Du kan også være interessert

Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, på jakt etter forskjeller

Skoda Octavia 2017: Dette er den nye interiør

Skoda Octavia RS 2017, den mektigste sports versjon av historien