Volvo XC60: prøv en ny SUV med alt det beste av XC90!

Volvo XC60: alle bilder av den nye SUVVolvo XC60: alle bilder av den nye SUVVolvo XC60: alle bilder av den nye SUVVolvo XC60: alle bilder av den nye SUV

Kanskje utseendet på Volvo XC60 ikke er banebrytende, fordi denne nye SUV ser entroncar samtidig med vellykket fortid som etterlater seg og utfylle den med målstengene som gir så gode resultater i sin storebror, Volvo XC90. Derfor deler de estetiske DNA med foran familie og de optisk med den allerede vanlig ny stilistisk språk Thor Hammer av flagg.

Men ikke bare dette det nye Volvo XC60 deler med sin eldre bror XC90: vi også mekanisk familie med 5 motor konfigurasjoner vi allerede visste: XC60 254 CV T5, T6 og T8 320 hk hybrid pluggen 320 + 87 CV i seksjonenbensin, og versjoner D4 190 CV og D5 235 i kapittel diesel. også inne Du tror du har satt kontrollene av Volvo XC90, selv om du blir nødt til å bruke deg selv til å oppfatte detaljer som er ett skritt nedenfor: vanskelig oppgave med mindre den optiske effekten av sentrale skjerm som ser mindre er det ikke.

Når det gjelder design, kvalitet, tilkoblingsmuligheter, komfort og sikkerhet, alt Den gode tingen volvo XC90 er klonet dette XC60 -ikke noe demerit fordi det gjør alle premium merkevarer. Livet eksepsjonell bord, med gode utførelser, materialer bortskjemt med en elegant design som formidler fred, harmoni, ro ... Alt veldig nyttig med den store sentrale skjerm, verticalized at når du blir vant enkelt, raskt og intuitivt. Front kontrollboks leseren digitalisert representasjon mellom forse projeksjon klokker og fargeinformasjon på frontdekselet. Start-knapp og valg av kjøremodi etter diamant-tipped også styrer ... som i Volvo XC90. komfortable, svært komfortable seter for foran beboere, for kilometer passere og passere uten resen tilbake ...

Bak, i den nye Volvo XC60 er en riktig dimensjon med plass for to beboere av side, fordi senteret vil måtte gjennomgå et påtrengende overføring tunnel. Det trekker oppmerksomheten i denne nye SUV tingen å heve føttene for å få tilgang / ned baksetene, i tillegg til å møte en plass til å passe litt smale ben og en dør som kunne åpne en viss grad mer. Men etter å ha passert dette opp / ned, er det topp kvalitet interiør kontrasignert av en riktig boot 500 liter kapasitets litt større enn Volvo XC60 saliente- og med svært vanlige former.

Volvo XC60Volvo XC60: opp

Dynamisk vi har ført i den nye Volvo XC60 D5 235 hk-versjonen, som er preget av kompromiss mellom effektivitet og DEN dynamikk. Er et medium SUV mer smidig enn den øvre XC90 er en bil som skyver briskly fra de nedre og øvre deler spiller med en automatisk åtte fart llanear gjør det til en fryd uten motor støynivå og overføre bare lange utviklingen, for lang for forbruk fordeler. Og det er her kommer en annen av sine styrker: akustisk lydisolering arbeid et interiør som gjør medium tempo på motorveien du lurer på om du kjører en diesel eller bensin.

Videre er spneumatisk USPENSION i vår testenhet XC60 svelger alt for at du skal føle deg veien ombord i et flygende teppe ... selv om du står overfor vakter liggende. Volvo XC60 SUV dette en mye mer balansert enn sin eldre bror -languages ​​ikke bare en estetisk øye med bedre proporsjoner-, men også i den dynamiske kapittel, hvor XC60 D5, for eksempel, kunngjørtil akselerasjon 0 til 100 km / t på 7,2 sekunder, en maksimal hastighet på 220 km / t og en gjennomsnittlig forbruk på 5,5 l / 100 km for CO2-utslipp på 144 g / km. En flott bil.

Du kan også være interessert i:

XC20 volvo: Den nye Audi Q2 SUV rival?

Volvo XC40 nytt: kommer i 2017

Volvo vil lansere sin første elektriske i 2019