Så SUV utvalg av Mazda: CX-3 og CX-5

Mazda CX-3 og CX-5 vil være i den beste testen for å testeMazda CX-3 og CX-5 vil være i den beste testen for å testeMazda CX-3 og CX-5 vil være i den beste testen for å testeMazda CX-3 og CX-5 vil være i den beste testen for å teste

Mazda Det skal vise teknologi og design SUV i vår Test den beste, arrangementet avholdes i Showground Las Rozas i Madrid på 11, 12 og 13 november, med sin attraktive SUV Mazda CX-3 og CX-5. Begge modellene, referansepunkter i sine respektive segmenter, kan stasjonen, både på åpen vei, som i en første krets, og dermed kjenner produktet første hånd. Å gå med teorien lært, har du de viktigste funksjonene i hver bil. Bestill test her.

Test The Best SUVDette er CX-3

den SUV kompakt av Mazda CX-3, målt 4,27 meter og imponerer med sin pent bilde. Kvalitet, kjøredynamikk og touch som også overfører verdiskapning med alle modeller av merket (les her vår første test). Mekanisk rekke er sammensatt av en bensinmotor 2.0, trofast til aspirasjon atmosfærisk (No turbo), som blir delt i to versjoner, 120 hk 150 hk. De to variantene kan leveres med forhjulsdriften og firehjulsdrift. versjoner 4x4 ha et logisk system kan forutsi forhold med lavt grep og variere fordelingen av dreiemoment mellom akslene før ustabilitet opptrer.

den diesel versjon den CX-3 Den har en moderne motor 1,5 til 105 HK, Det er kjent for sin høye kjøreegenskaper og effektivitet. Den er også tilgjengelig med trekkraft 4x2 og 4x4. Alle motorene kan være forbundet med en automatgir av 6-trinns, det samme som med manuell. design CX-3 Det etterlater ingen likegyldig og representerer en svært dynamisk og sporty SUV i sin klasse. Flott produkt og flott bilde.

makt105-150 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 4,0 l / 100 km
versjoner4x2 og 4x4
lengde4,27 meter
bagasjerom350 liter

Dette er Mazda CX-5

Et trinn over CX-3 befinner seg i Mazda CX-5 (på linken finner du test), en SUV hjelp av 5 seter og 4,6 meter i lengde. den CX-5 Det var den første Mazda i definert under SKYACTIV teknisk script, prosjektering filosofi Mazda det håper å fortsette optimalisering av konvensjonell for å overvinne den vedvarende utfordringene bilen. Effektivitet og effektivitet CX-5 Den er basert på en lett chassis, men flykter ekstravagante og kostbare materialer, så som aluminium eller karbon, og utnytte de muligheter en høystyrkestål og redefinere strukturen av selvbærende, å oppnå en ekstraordinær balanse mellom stivhet, letthet, sikkerhet og økonomi for bygging.

CX-5Motors CX-5, som begge 2.2 Diesel, 150 og 175 hk (High sylinder når tonen er å redusere), så 2,0 bensin 165 hk (Atmospheric mot utbredt turbo), også følge linjene egen utvikling for å oppnå høye nivåer av effektivitet, nytelse og ytelse. SKYACTIV også det utvikler seg tradisjonelle girkasser og overføringer 4x4, minimere friksjon og bedre i mellomtiden effektivitet og dynamikk Mazda CX-5.

makt150-192 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 4,6 l / 100 km
versjoner4x2 og 4x4
lengde4,55 meter
bagasjerom460 liter

Du kan også være interessert i:

Ny generasjon Mazda CX-5 2017

Betyr det tilbake Mazda wankelmotor?

Mazda 6 fornyes