Råd til et tap på bilen din

Råd til et tap på bilen din

Forhåpentligvis har du aldri passere, men dessverre hvis du hadde en ulykke og bilen er ødelagt start surgirte en rekke spørsmål om hva du har å gjøre med det. Det første trinnet er ringe forsikringsselskapet å ta ansvar for kjøretøyet og overføring til det aktuelle verkstedet. Den sakkyndige som skal avgjøre om bilen ikke er i stand til å bli reparert eller erklært et totalt tap.

I de fleste vanligvis etablerte politikk der "Total tap" når den estimerte kostnadene for reparasjon overstiger 75 prosent av omsetningsverdien av den umiddelbart foregående bilen da ulykken skjedde (Eller 100% i andre selskaper). Hvis denne tilstanden oppstår, vil selskapet ikke være forpliktet til å reparere bilen, men å betale erstatningsbeløpet avtalt i polisen.

Hvem har skylda

Når avgjøre et krav du kan finne to mulige varianter, avhengig av hvem som var på feil i ulykken. Han forklarer European Automobile Associates (AEA). Hvis feil av andre, som fordommer ulykken, har du rett til å være fullt ut kompensere alle skader de har forårsaket deg. derfor, selskapet ansvarlig for tapet må kompensere deg med hele beløpet av hva det koster reparasjon.

Men dersom kjøretøyet ikke kan repareres på grunn av viktigheten av å skade eller fordi kostnadene ved reparasjon er åpenbart overdreven eller uforholdsmessig, har du rett til å motta mengden av kostnaden ved å kjøpe i spotmarkedet et annet kjøretøy egenskaper som ligner på ditt.

Hvis kult er ditt, kompensasjon forsikringsselskapet betaler din egen avhengig av hva du har i forsikringsavtalen i "eget skade" delen, så Det er nødvendig å gjennomgå retningslinjene for å se om du legger litt "begrensende klausul" om dine rettigheter og hvis disse klausulene uttrykkelig har godtatt din signatur.

Andre former for kompensasjon

I tillegg til erstatning til mengden av "verdien av reparasjonen," det finnes andre måter etablert i forsikringer:

- "Faktisk pengeverdi"Er verdien for salg av kjøretøyet umiddelbart før ulykken inntreffer.

- "Korrupte verdi forbedret": Den bestikkelig verdi, tillagt en prosentvis økning, som vanligvis er mellom 15 prosent og 30 prosent.

- "Replacement verdi": Er beløpet som trengs for å kjøpe utstyr på markedet et kjøretøy av de samme egenskapene til hendelsen.

I tillegg er det forsikringsselskapene hvis hendelsen inntreffer i første eller andre året på bilen, skadesløs de 'verdi igjen', det vil si, den oppdaterte prisen på den nye bilen på tidspunktet for ulykken, inkludert alle avgifter. O med "Anskaffelsesverdi", som er betalt når du kjøpte ny bil beløpet. Som du har kontrakt politikken kan motta kompensasjon eller en annen, og Forskjellene kan nå opp til 50 prosent. Derfor er det viktig at hvert år vet hvor mye din bedrift verdier bilen i tilfelle av totaltap.