Hyundai Kona: nytt bilde og flere detaljer SUV “mini” Tucson

Hyundai Kona: nedtelling til den nye urbane SUVHyundai Kona: nedtelling til den nye urbane SUVHyundai Kona: nedtelling til den nye urbane SUVHyundai Kona: nedtelling til den nye urbane SUV

Hyundai vare lanseringen av sin nye utgivelse: den Kona. Denne bilen vil representere Hyundai i segmentet Urban SUV eller liten. Ifølge de siste nyhetene om at vi har kjent, vet vi deres endelige utforming og tekniske data offiserer sommer.

Sør-koreansk merke har returnert for å fremme en ny "teaser" eller bilde forhåndsvisning den ny Kona. Som man kan se i dette bildet, vil en del av design har frontal området av bilen, spesielt tynne frontlykter med lys ledet type, er frontgrillen brus med Hyundai logo i sentrum og noen ekstralys skimtes i hjørnene, like over støtfangeren.

Nye Hyundai Kona, den asiatiske firmaet har avansert til å ha en utforming "jevn og skarp og progressiv". Hvis vi ser litt mer det nye utseendet av frontlyktene, de ligner andre SUV som allerede finnes i markedet, Jeep Cherokee (dette, større enn Hyundai Kona fremtiden).

Kona Hyundai SUVHyundai Kona: En annen selger SUV?

I de siste dagene, mye vi har snakket om dette forventet "mini" Tucson. Ifølge de første detaljer og informasjon som etter hvert vil vi vite det nye Hyundai Kona, dette ny SUV Det er forutbestemt til å bli en ny bestselger som skjer med din "eldste bror" (Ifølge 2016 innmelding data, Hyundai Tucson var den tredje SUV Bestselgere i Spania, bak Nissan Qashqai og Renault Captur).

navnet Kona Det kommer fra en kystbyen Hawaii-øyene (USA). Om sommeren vet vi de viktigste funksjonene, mens i midten av september vil være hans store verdenspremiere i anledning feiringen av Frankfurt Motor Show.

den Kona lengde Hyundai vil være rundt 4,20 m, figur omtrent referanse som faller i Urban SUV eller liten. Og dine konkurrenter? Mange modeller og høy kvalitet: de nevnte Renault Captur ledd biler som Nissan Juke, Peugeot 2008, Opel Mokka X, den nye VW Seat Arona og T-Roc ...

Mange av de tekniske nyvinninger utgitt i nyeste generasjonen Hyundai i30 også være til stede i den nye Hyundai Kona. Således, i tilførselen av bensinmotorer bør inneholde en 1,0 bensinmotor T-GDI tresylindret i effektnivåer 100 og 120 hk, mens typer girkasser er sekstrinns manuell og automatisk dobbel clutch 7 7DCT relasjoner versjoner.

Vi ser frem deretter til ankomsten av mer informasjon fra en SUV virkelig lovende: Hyundai Kona.