10 essensielle apps for bil

Beste apps for bilBeste apps for bilBeste apps for bilBeste apps for bil

1. BePark

søknad BePark
For øyeblikket har bare 12 parkeringsplasser i Madrid, men vil bli utvidet i løpet av året også andre spanske byer. Med BePark, ankommer på en parkeringsplass, ikke å ta en billett, kan du heve bar med app og deretter vil begynne å telle tidsbruk. Ved avkjøringen, vil vi gjøre den samme operasjonen. Samlingen vil bli gjort direkte til kortet som vi innførte sjekker inn søknaden.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android

2. Waze

Waze-app
En av de beste community-baserte applikasjoner. Det er både GPS navigator stemme å vite trafikkinformasjon (Radarer, fungerer, stengte veier, styrer ...) med varsler fra andre brukere, forresten, stadig mange. I tillegg Hold vanlige ruter for å varsle enhver hendelse før du forlater eller hva er den beste tiden å reise på dem.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android

3. Gass Spania

Søknad Gas Spania
Med drivstoffpriser endre nesten hver dag, hvor du kan spare noen få cent er viktig. Denne appen kan du se servicestasjoner i nærheten av din posisjon (pris, avstand ...) og prisen på drivstoff (diesel eller bensin). Du angir også hvor mye du sparer ved tanking på en bestemt bensinstasjon, for det dyreste området, og av farger vise deg den billigste og den dyreste. I tillegg, hvis du har en rabatt på merke eller bensinstasjon, vil vise prisen med rabatt brukt.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android

4. Kaza live

Søknad Kaza live

Radar programmer det er mange på markedet, men Kaza Live er den første app varsler deg også hvor er helikoptrene Pegasus DGT. Som med Waze eller Coyote, brukeren samfunnet Kaza Live er ansvarlig for fôring databasen med meldinger om plasseringen av mobile eller faste radarer.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android

5. Google Maps

Google Maps Application
Du navigerer i verden har aldri vært enklere. Det er den navigasjon søknad par dyktighet. Android er installert som standard med enheten, men også du kan laste ned til iPhone. sine kart er utmerket, som navigasjon vri-sving. Den har en "men" og som ikke kan laste ned alle kartene på høring "offline". Utfyller tilbyr royalty inne museer, restauranter, kjøpesentre ...

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android

6. Min bil

Søknad My Car
Ja, programmer som hjelper deg med å holde bilen koster en dag det er mange, men her vil vi fortsette med det. Svært komplett og klar. Fuel, anmeldelser, sammenbrudd ... og i tillegg til mer enn en bil. Med all informasjon, kan du opprette forbruk statistikk, kostnad eller kilometer og grafer for å se utviklingen. Android tilsvarer Mine biler.

Pris: 1.79 EUR

Operativsystem: iOS

7. Michelin Mobility applikasjoner

Mobilitet Apps applikasjons

Det er alt i ett av apps. Fem sammenhengende programmer som lar deg kontrollere alle dine bevegelser. de er Michelin MyCar, Navigasjon, Hotell, Reise og ViaMichelin. Kanskje den mest interessante av alt er den første. Med MyCar kan du programmere innsats varsler for å opprettholde din bil og dekk. Du kan også motta varsler om værforhold hvis du skal på tur.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android

8. My Car Locator

Søknad My Car Locator
Husker du ikke hvor du parkerte bilen? Dette, mer vanlig enn det kan virke, har situasjonen nummerert dager. Du trenger bare å laste ned dette programmet, og når du går å parkere bilen, bekrefter din posisjon. Når du går for å hente bilen, leseren vil lede deg til der du slapp. My Car Locator er kun tilgjengelig i butikken Play Store, Android, men har noe lignende for andre enheter.

Pris: Gratis

Operativsystem: Android

9. DGT

søknad DGT
Selv om det har kommet litt sent, mindre enn et år siden, bør være til stede i vår katalog av applikasjoner avgjørende for hver sjåfør. Vi kan vite i sanntid trafikkinformasjon og også adgang til kamrene i DGT på veiene. Men vi kan også lære førstehånds effekten i form av verk eller veisperringer og en av de tingene vi liker, Ved å trykke på en knapp som gjorde en rask telefon til 112 i nødstilfeller.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android

10. Spotify

Spotify-programmet
I vår bestemt ranking, kunne jeg ikke gå glipp av en app musikk. Spotify er fortsatt en av de beste på markedet, selv om konkurransen har nylig spiret som Deezer. Med Spotify kan du lytte til dine favoritt artister når og hvor du vil og lage dine egne spillelister med favorittsangene dine. Også, hvis du nyte Premium-versjonen, kan du nyte all musikken selv om du er offline og, best, uten annonser.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android