Kobe Initiation Cup 2018: en ny formel racing i Spania

Kobe Initiation Cup 2018: en ny formel racing i Spania

Kobe Motor det kan være kjent for mange ting: for å være en rettighetshaver Toyota i Madrid, men også for å ha i år for monobrand kopp start i Championship of Spain Earth Rally. Facing 2018 vil komme en tilsvarende formel, men format kretser: Ny Kobe Cup Innvielse, som det også vil bli gjentatt i 2019 og 2020.

Bilen vil være den samme spilleren som deltar i CERT, den Toyota Aygo. I Nasjonal Grus involvert 21 enheter stilles Japansk urban bil; for den nye Initiation Cup krets gjenstår det å se, men nå vet vi at tillit consolidators seg i rally: ARC, Miramar, EBC, OMP, Braid og Tecnoshock.

den Formålet New Kobe Innvielse Cup er klart: å tjene som læring for unge sjåfører (og ikke fullt så unge) i rundbane, fremhever en stor likhet blant alle biler. Den vil mesterskapet fem møter, hver bestående av to fri praksis, kvalifiseringen og to løp, disse øktene på samme dag.

Kobe Motor garantier maksimal likestilling mesterskap, og en minimalt vedlikehold med bil, gatedekk å kutte kostnader, uten å investere i deler, siden de som skal lede dem til karriere, personlig oppmerksomhet og Hospitality for alle lag.

den pris bil vil være 13.800 euro pluss moms, selv om det er en spesiell finansiering formel. den registreringsavgift Innvielse Cup for 2018 vil være 900 euro. Det vil bli pengepremier i hver test for de tre beste: 1050, 900 og 700 euro pluss moms og trofé, henholdsvis. den Vinner av sesongen du kan nyte "Semi-offisielle" flyer for neste sesong 2019, mens den andre og tredje pilot har vanligvis pengepremier.

Du kan også være interessert

World Rally Championship i Autopista.es

"Rocket" og Pepe López Suárez, med Peugeot Sport i Europa Rally Championship