CX-3 1.5d 105 2-hjulsdrift mot Juke 1,5 dCi 110 4×2

CX-3 1.5d 105 2WD og Juke 1,5 dCi 110 4x2: vi sammenligner DieselCX-3 1.5d 105 2WD og Juke 1,5 dCi 110 4x2: vi sammenligner DieselCX-3 1.5d 105 2WD og Juke 1,5 dCi 110 4x2: vi sammenligner DieselCX-3 1.5d 105 2WD og Juke 1,5 dCi 110 4x2: vi sammenligner Diesel

Juke og CX-3 er i et segment av suksess, urban SUV. Dataene lyver ikke: så langt 2015 den raskest voksende i Spania når det gjelder salg er den delen av liten størrelse SUV med en 70 prosent økning fra året før. Disse bilene utgjør nå 8,5 prosent av markedsandeler, det vil si etter at verktøyet og kompakt, merkevarer har i dem et viktig fokus.

Nissan Juke har hatt lederkategori og fortsetter å opprettholde sin styrke, men det finnes andre modeller som har vært på sin høyde i interesse av kjøpere, som for eksempel Renault Captur, Peugeot og Opel Mokka 2008. Mazda CX-3 er en nykommer til denne "stammen", selv om det viser en særegen idiosynkrasier mot dem som ville være deres naturlige rivaler.

Panorama i CX-3 og Juke

CX-3 1.5d 105 2WD og Juke 1,5 dCi 110 4x2: vi sammenligner DieselFor eksempel, til tross for de estetiske tillegg av landstil eller gå av bakken enn en Mazda 2, drivende stilling CX-3 mer ligner en personbil. Nissan Juke i setet, også carrocería- er noe høyere, slik at et felt lengst syn og perspektiv av miljøet er også forskjellig.

Det er lett å føle seg komfortabel bak spakene på begge, selv om hjulet fra Nissan Juke bare justeres i høyden, mens CX-3 fungerer også i dybden. De viktigste kontrollene er på hånden i begge modellene og gir en fin touch, en enklere og mer funksjonell i Mazda CX-3 design, selv om gjennomføringen av Nissan virker mer vellykket. Og i god tilstedeværelse og omsorg satt i innstillingene for både SUV, vises Mazda CX-3 for å ta liten kant i raffinement, selv om, for eksempel, er skinninteriør standard på Nissan Juke 1.5 dCi 110 Tekna Premium testet og eventuelt i CX-3 105 luksus 1.5d.

Space Mazda CX-3 og Nissan Juke

CX-3Hva skjer med plass til passasjerer? starter, legemet CX-3 er 13 cm lengre at Juke (dette er to høyest cm), men akselavstanden er bare 4 cm høyere i Mazda, slik at habitability er lik. I forsetene likestilling; i baksetet er den viktigste forskjellen er avstanden til taket, mer klaring for Mazda CX-3, og ideen om at begge modellene støtter to passasjerer komfortabelt på ryggen, som en tredje krever scarcities.

Målt ved vår tekniske senter, Nissan Juke pålegges noe i bagasjekapasitet, med et volum bagasje som er plassert i en midtre innenfor kategorien. Dette krever gjøre god bruk av hver liter, for daglig bruk, fordi alt vil bli bra, men Hvis du reiser bare noe vi vil gå, Selv om begge har liten ekstra plass under gulvet i laste- og ingen ekstra dekk; med reparapinchazos- kit. Sjåfører som trenger en ganske kjent bruk bør bedre vurdere sine eldre søsken, Mazda CX-5 og Nissan Qashqai.

Affability og sparing Mazda CX-3 og Nissan Juke

Nissan JukeDe to tur til å Dieselmotorer 1,5 liters, 105 hk annonsere Mazda CX-3 og 110 i Nissan Juke. Juke funnet i en blokk, og et topplokk støping av to ventiler for hver sylinder, mens det CX-3 1.5d 105 er aluminium og arkitektur fire ventiler pr sylinder. I vår dynamometer, Juke 1,5 dCi 110 har 14 hk mer enn CX-3, men det maksimale dreiemomentet har vært nesten identisk, mens den passerer gjennom skala Juke har overskredet 37 kg sin rival. Med disse ingrediensene og deres girkasser sekstrinns, forskjeller i ytelse har vært minimal. Analyse poster i akselerasjon og utvinning, er det klart at begge er plassert godt mot konkurransen, fremhever den store stakk av Mazda CX-3 for å avansere i femte og fjerde og sjette i Nissan Juke er på linje.

Bak rattet de er hyggelige. DCI motoren går på tomgang mer Babbling enn CX-3, men vedvarende cruise er lik og overbevisende ytelse. I tillegg har den god ytelse både avrundet SUV med et forbruk helt innhold, som bemerker at selve midlere både CX-3 som Nissan Juke har ligget rundt 5,2 l / 100 km. Dessuten, suspensjon av CX-3 viser god filtrerbarhet, med lite krengning og bidra til å få presisjon på banen, takket være god styrefølelse. Jo mindre strålende aspektet har vært bremselengden, som vi tilskriver bedre dekk kvaliteten på vår enhet.

I Nissan Juke kan velges tre programmer som kjører (Normal, Sport og Eco) at noe endrer responsen gass, styring og klimaanlegg. Avstemning av dets chassis har et sportslig tilnærming, med en fastere fjæring idiot, som gir mer fleksibilitet i svinger raskt tempo vi lenker, men også bringe mindre komfort for passasjerene hvis vi skjøt for altfor ødelagt asfalt. Estetikk side, er det to modeller laget for veien, mer på disse versjonene av forhjulsdrift, som Husdyr er greit veier uten problemer, men ikke flere eventyr.

Prisene på Mazda CX-3 og Nissan Juke

Enhetene testet, med luksuriøse detaljer på Mazda CX-3 og Tekna Premium, i Nissan Juke- avstand seg i 2770 euro dersom prisen på Mazda og 1.800 euro rabatt for tiden gjelder merket er inkludert. Hvis du vil vite Nissan Juke opprykk ville ha til å besøke en bilforhandler, fordi merket ikke indikerer hva den lineære rabatt for denne modellen, og etter å trekke den opprinnelige avgiften vil begge være nærmere.

I alle fall hovedpersonene i denne kampen De har enestående utstyr. Mazda CX-3 sum, for eksempel de opprinnelige elementene: assistent utilsiktet filskift, starte assistanse kostnader, ryggekamera, ryggesensor, head-up display, nettleser, frontlykter Full Led, møbeltrekk blandet stoff-skinn ... Nissan Juke 'slimline' legat med: assistent ufrivillig skifte kjørefelt, persiennestyring kamera sidesynet, xenon-lykter, navigatør, skinninteriør, oppvarmede seter, soltak. ..

Og for de prioriterte ytterligere justere budsjettet, både Mazda CX-3 og Nissan Juke du kan finne enklere og billigere ferdig kombinert med dieselmotorer har sammenlignet anbefalt.