Advertentie: BP Ultimate, din protesjé motoren og drivstoffbesparende

Advertentie: BP Ultimate, din protesjé motoren og drivstoffbesparende

Motoren er hjertet og den viktigste delen av kjøretøyet, er det som gir liv. ut for å lete etter ham, i tillegg til å ta skikkelig vedlikehold, drivstofftype som mater spiller en viktig rolle, selv om du kanskje ikke tenker. En god drivstoff kan forlenge levetiden på motoren din, forbedre ytelsen og beskytte den mot slitasje. Og her kommer det inn i bildet BP, med drivstoff som forbedrer ytelsen, forbruk og utslipp av våre kjøretøy.

Det er mange nytte som du kan finne i BP Ultimate, som hans renseevne av avfall som bygger opp i motoren, opptil fem ganger høyere enn for disse konvensjonelt drivstoff. Opprettholde rene enkelte motordeler, følsomme for slagg og avfall som ofte oppstår ved påvirkning av drivstoff, kan du holde lenger ytelsen til motoren som opprinnelig ble utformet.

Disse BP Ultimate brensel er klar til å operere med større effektivitet, slik at en mindre mengde av motoreffekten er bortkastet. På denne måten bilen kan reise med BP Ultimate på innskudd opp til 42 kilometer per tank, i tilfelle av BP Ultimate Diesel, og 39 kilometer med BP Ultimate bensin, tilbyr et nivå av drivstofforbruket og utslipp enn konvensjonelle brensler mindre skadelige.

BP Ultimate har også en høyere oktantall, i tilfelle av bensin, og cetan, i tilfellet av diesel, som gir motoren på bilen din en høyere ytelse, en mer makt og mer responsiv. Men BP Ultimate oppnår ikke bare høyere ytelse, men også en renere ytelse sammenlignet med konvensjonelle brensler, fordi den er spesielt formulert for å redusere utslipp av skadelige gasser

Hvis du ønsker å beskytte bilen din mekanikk og komponenter mer slitasje, BP Ultimate brensel har korrosjonsinhibitorer beskytte metalldeler i motoren og kraftsystem mot oksydasjon. Dermed forsinker aldringsprosessen ned stasjonen og bidrar til å gjenopprette helsen din, fungerer perfekt godt i mindre moderne motorer.

BP Ultimate brensel er ikke bare bra for motoren på bilen, men også for lommeboken, takket være drivstoffbesparelser på opp til 42 kilometer per tank. en EcoDriving av dere, så sterk sprint stick, ikke misbruke aircondition eller bruke lange marsjer, kombinert med en utformet for helsen til motoren og drivstofføkonomi, gjør BP Ultimate drivstoff det beste valget for å gi liv og ta vare på bilen din.