Hvordan leie en racerbane?

Hvordan leie en racerbane?

Drømmen hver kveld som er en rallyfører og ønsker å leve følelser av drivkretsen i det virkelige liv ikke mist motet. i Spania der mange alternativer å velge mellom og priser. Siden exhorbitant beløp som gjenstår for de 'svært' fans og 'amatør' drivere med en velstående portefølje opp svært rimelige alternativer som lar deg skyte noen få minutters asfalt fagfolk -ja, med bil- av latterlig mengde på 15 euro.

den Jarama i Madrid, Montmeló i Barcelona, ​​den Albacete krets, Motorland i Aragon, den Cartagena Circuit, Blanco i Huelva eller Almería krets er noen av de mange stiene som sprer rundt iberiske halvøy. Selv de som bor i 'øyer' har muligheten til å rulle, takket være kretser som Lluc-dur Rennarena (balearisk) eller Maspalomas (Las Palmas). Ikke gjør unnskyldninger og gå kjøre en av dine drømmer. Her viser vi deg de mest interessante alternativer på spansk territorium:

Motorland

En rull:

1. International Circuit Villaverde de Medina

Det er den billigere alternativ i Spania. Ligger i landsbyen Villaverde de Medina (Valladolid) tilbud tre baner av forskjellige lengder og karakteristikker i hvilke grupper nyte karts, motorsykler eller biler. Enkeltpersoner kan rulle med sine biler i 20 minutters økter De organiserte gjennom hele året og har en kostpris på 15 euro. Hvis du ønsker å ta en tur med bilen, ingen tvil, er dette det ideelle stedet. Ja, vare på bilen din, spesielt hvis du ønsker å ta det hjem i ett stykke. Vanskelighetsgrad: Middels.

2. Montmeló

den berømte catalan spor i hvilket det er omstridt Verden Formel 1 Det gir mulighet for å rulle saftig med våre kjøretøy Gratis batcher 30 minutter. Sin pris, bare 49 euro, med mulighet for en ekstra rabatt hvis du er medlem av kretsen. For 53 euro kan du få din egen boks og tråkker den samme grunnen som piloter Fernando Alonso og Sebastian Vettel. Hvis din portefølje går utover den 'middelklassen' eller er en stor gruppe, kan du leie hele kretsen for en dag for 21.000 euro og sammen igjen totalt 50 sjåfører på sporet. På slutten av dagen, hvis du fyller det maksimale antall deltakere vil utganger 420 euro og du skal rulle i selve asfalten Montmeló. Vanskelighetsgrad: Middels.

Montmeló

3. Kotarr

Foreningen av to unge gründere dukket denne unge tomten ligger i Burgos, som har fem mulige varianter som utvider eller kutte avstand og / eller problemer. Fra 80 euro de tilbød gratis runder å rulle med egen bil -105 euro helgen-. På hverdager kan du leie den fullstendige krets for 1,900 euro Hvis du vil ha en hel dag eller 1150 euro hvis du bare ønsker å skyte middag. Prisen går opp betraktelig helg. vanskelighetsgrad:.

4. Circuito de Guadix

Ligger i den vakre provinsen Granada (Andalucía) denne kretsen er født 2002 Det gir fansen den 'brennende gummi' tid for å få gratis dager seks timer og datoer avtalt med organisasjonen. For ca 110 euro, du har spor overs til å trykke på gasspedalen, lunsj, forsikring og teknisk de kan veilede deg for bedre trukket. Du må også ta bilen. Vanskelighetsgrad: Middels.

Guadix krets

5. Cheste

i Valencia, den beste måten å rulle bilen i høy hastighet er nærmere sporing Cheste. en moderne og svært komplett krets Den har alt du kan ønske en sjåfør som har litt erfaring bak rattet, som Det er ikke en lett spor, og du kan gi mer enn en skremme. rulle i kjører to timer med bil etterlater deg 250 euro. Vanskelighetsgrad: Høy.

6. Ascari

Det er ikke overraskende at dette sporet er svært ettertraktet av bil gjør for presentasjoner og testmodeller. utrolig egenskaper og vær Takket være sin eksepsjonelle geografiske plassering i den andalusiske byen Round (Malaga) - de gjør Ascari et alternativ veldig interessant. I prinsippet ingen roll alternativ tilbys med bilen din, men du kan leie Erfaringer '' på mellom 1300 og 3750 euro euro sette deg bak rattet på en eller flere high-performance biler. Vanskelighetsgrad: Høy.

7. Krets Jarama

dette Madrid legendariske spor Den har erfaring 50 år i verden av konkurranse, selv om prisene i stedet sett så langt unna.

den Circuit leie beløper seg til 1 500 euro for en halv dag eller 3000 euro for hele dagen, med opp til 5 biler på asfalt og ukedager. den helgene vi har det dobbelte av ovennevnte tall. I tillegg nødvendigvis, må du leie tekniske spor og sikkerhetsressurser, så, til det ovennevnte, -half vil legge 1,710 euro eller 6.000 euro dag- -dag entero-. Det er ikke det billigste alternativet, og prisen vil øke basert på biler som de blir med opp til et maksimum på 30-, men Den tillater fotografering i Madrid under totalt sikkerhetstiltak uten for stor overgang til beboerne i den spanske hovedstaden.

arrangører

Noen kretser som Albacete, det av Almería eller Motorland (Teruel) De stoler på disse grupper og erfaringer filming utvikling selskaper som klarer alt, så du må kontakte dem for Sjekk priser, kampanjer og datoer. Tjenestene som tilbys noen ganger er bredere, men gir mindre frihet enn de fleste tidligere.

Almería krets

The Sikkerhet først

husk at Du bør ikke leke med livet ditt eller andres og for å være i en krets betyr ikke at faren forsvinner bak rattet. Faktisk, hastigheten og friheten av tegnede heller øke risikoen for ulykker på mange anledninger. Vær forsiktig med stykkene du spiller i bilen og la noen som spesialiserer seg på dette feltet endre eller regulere kjøretøy deler, økt dekktrykk et par kilo desllantar ikke, gi bilen en pause hver så ofte, spesielt hvis din -den mekanisk takk og komme hjem uten å måtte gå før verksted- og unngå jugarte livet på rett spor, og det ikke alt rullende det fagfolk. en trygg avstand and roll i deler uten trafikk vil gjøre deg nyte hvert strekk jevnt.