De verste karakter bilmerker på Internett

De verste karakter bilmerker på Internett

Internett har blitt en viktig kilde til informasjon og alle brukere med en nettverkstilkobling kan du gi din mening om bilene mer og minst favoritt, basert på faktiske kjøreopplevelsen i mange tilfeller. Geom Index har produsert en rapport der de navngi bilmerker verste rangert av Internett. For å oppnå dette, er det analysert tekster publisert ulike nettsteder sider, forum og dedikert til motorsport, samt referanse profiler på ulike sosiale nettverk blogger. I vår test delen kan du finne vurderinger på alle biler på markedet.

topping listen over merkene med mer negative meninger vi finner Opel. Det tyske firmaet betaler sine dyre problemer IntelliLink multimediasystem, Klager som et navigasjonskart utdatert og ikke oppfyller forventningene til de som kjøpte en Insignia stole på 'premium' nivå tilbys. Dette har gjort i løpet av de første månedene av 2015, 39,8 prosent av vurderingene på varemerket er negative.

Abarth Det er sterkt kritisert for prisen av sine modeller og, ifølge rapporten, fordi det anses for kraftige motorer fører til størrelsen på bilen.

Subaru som sprettert og Seat De har blitt feilpriset av mangel på risikable og skiftende design, legge til problemene med etter-salg service av det spanske datterselskapet.

Liste over bilmerker verste rangert

Opel - 39,8%

Abarth - 39,3%

Subaru - 37,07%

Honda - 35,5%

Seat - 35,3%

Merkevarer er reddet fra brannen som Infiniti eller mini, som er mindre kritisk De får i den digitale verden.

Hvis vi fokuserer på spesifikke bilmodeller, ting endrer mye.

BMW 2-serie Active Tourer vil falle pinner overalt (55,6 prosent av negative meninger), Men jeg kunne ikke forvente noe annet fra de som har sett den splitter vokse og se hvordan en front-stasjonen minivan modell oppstår. Nødvendig eller ikke i området BMW, vil kritikken ikke ha vært en overraskelse for noen. Opel Insignia på andreplass, for de ovennevnte grunner, etterfulgt av Seat Ibiza, Opel Astra og Honda Civic Type R. De to første klager i salg og japansk for fallende kort i form av essensen 'racing '. Er du sikker på at har kommet til kort?.

Oppføringer verste rangert bilmodeller

BMW 2-serie Active Tourer - 55,6%

Insignia - 53,2%

Seat Ibiza - 49,2%

Astra - 46,5%

Honda Civic Type R - 42,8%

blant mindre kritisert Internett, finne Audi RS5, til Hyundai Tucson (Selv om det ikke ennå på salg den nye generasjonen) og Volkswagen Golf GTD.