Renault case-utslipp: Forskerne konkluderer med at motorene ikke har trucaje

Renault case-utslipp: Forskerne konkluderer med at motorene ikke har trucaje

Medlemmer av det franske byrået for energi og klima (DGEC), som representerer departementet for Ecology, ble Sustainable Energy Vekst og fransk presenteres sist torsdag i flere sentre for det franske firmaet. Målet var finne bevis som kan påvise bruk av en håndtering enhetsutslipp lik det som ble funnet i biler av Volkswagen-gruppen.

Etter testene ble utført i flere forskjellige tilfeldige dieselbiler signatur sentre, myndigheter De utelukkes eksistensen av en slik positiv. Men Ja noen avvik har blitt funnet i utslipp. Omfanget av disse forskjellene vil bli bestemt av undersøkelser som skal utføres senere.

Som rapportert av Renault, in situ undersøkelser de ble utført ved hovedkvarteret til selskapet i Lardy teknisk senter og Techocentre at selskapet har i Guyancourt. I tillegg signatur var klar til å samarbeide tett med den uavhengige kommisjonen og noen ekstra etterforsker bestemmes av det franske Finansdepartementet for å avklare situasjonen.

Den franske ministeren for økologi, bærekraftig utvikling og energidepartementet, Ségolène Royal, og sa sist torsdag at Renault ikke installere hvilken som helst enhet som endrer resultatene av utslipp. 'Aksjonærer og arbeidstakere kan det være stille, "sa han. Men, sa han, hvis det oppdages 'overflødig' i nivåer av karbondioksyd og nitrogenoksyd, både Renault og to utenlandske merkevarer. I denne forbindelse er han og legger til at samarbeidet med bilindustrien gruppen være "eksemplarisk".

Fransk finansminister Emmanuel Macron, har sluttet seg til betryggende melding, for å sikre at For Renault Renault 'ingen måte' kan sammenlignes med Volkswagen. Det har også indikert at myndighetene har gjort siden september i fjor flere kontroller for å verifisere den informasjonen som merker formidle til sine kunder og at Renault har vært en av produsentene i undersøkelsen.

Imidlertid har disse uttalelsene ikke klart å hindre Renault aksjer falt i går i bag opp til 20 prosent, men på slutten av dagen fallet hadde moderert til 10,28 prosent.

Du kan også være interessert

Renault posen faller til frykt for en lignende Volkswagen sak

Volkswagen skandale utslipp: EIB lån er lammet

Den amerikanske EPA og vil fortsette å forhandle Volkswagen skandale utslipp