En ‘YouTuber’ oppfordret til ikke å betale toll og feier Internett (video)

En 'YouTuber' oppfordret til ikke å betale toll og feier Internett (video)

En ung mann i videoen som tas opp fra passasjersetet vises. Kjører på motorveien A-4 Sevilla-Cadiz og i minuttene før den når toll vil forklare at innvilgelse av at motorveien er allerede avskrevet, selv om alle regjeringer fortsetter å fornye. Dette, sier han, beskytter alle som nekter å betale.

Ifølge sjåføren, gjør den 'simpa' er så enkelt som fortelle personen på billettkontoret for å samle ikke ønsker å betale. Den ansatte må klatre barrieren og tillate passasje. Den eneste lyskrysset indikerer om vi betalt eller ikke, er ikke regulert av de alminnelige trafikkregler sier han.

Nevnte og gjort: nå barriere, Han forteller arbeideren som er i vinduet som ikke vil betale, dette er overrasket og Her videokutt. Da sjåføren permisjon for arbeidstaker og gjenoppta marsjen vises.

Selskapet som forvalter A-4 er Aumar, Abertis datterselskap, og Det har konsesjon til 2019. Sjekk denne datoen vil avgjøre om å fornye eller privatisering er eliminert.

Video oppnådd på bare 48 timer mer enn 160.000 visninger og hvordan kan det være noe annet, har han skapt en kontrovers. Blant de diskutere om hva sjåføren er faktisk lovlig for Det er de som tviler på sannhetsgehalten i videoen: Det faktum at det er et kutt i avgjørende øyeblikk er for mange et tegn på at kanskje når kameraet stoppet innspillingen, Young betalt bompenger og for å fortsette innspillingen, lot han ikke hadde.

I alle fall, etter oppstyret, den 'YouTuber' publisert en ny video på bare 20 sekunder hvor ekspeditøren beklager sin opptreden Toll.

Er det virkelig lovlig å passere en bomstasjon uten å betale?

Opprør mot betalende bompenger hadde sin forutgående i bevegelsen 'No vull betale' (jeg ønsker ikke å betale) i Catalonia, der allerede dukket 'YouTube' som ble spilt inn uten å betale bompenger frankeringshastighet. På den tiden regjeringen selv annonsert at det ville behandle raskere bøter for manglende betaling.

Ifølge en spesialist advokat i bøter konsultert av ABC de Sevilla, Det er ikke lovlig å passere en bomstasjon uten å betale'Spørsmålet som flytter ikke kommer til å betale fordi motorveien er amortisert og denne prisen blir urettferdig utvidet. Men sanksjoner kommer fra hele Spania av alle bompenger. det er 80, 100 eller 200 euro max'. Selv om det er sant at andelen av rapporter av denne typen overtredelse er 'svært rest' i forhold til andre fartsovertredelse eller parkering.

Ikke bare den ansatte toll kan utsette sjåføren ikke siden, men konsesjonæren selv kunne kreve beløpet gjennom en sivil sak, men mindre vanlig, ifølge advokaten.

Etter å ha sett videoen, er advokaten klar: den unge mannen som bestemmer seg for ikke å betale 'Det kan bli suspendert perfekt' og beløpet kunne nå 200 euro.

Du kan også være interessert

Biltrafikken øker på bomveier

Highway bompenger dyrere i Spania

Portugisisk toll jage spansk

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis