2020: den elektriske bilen vil bli billigere enn bensin

2020: den elektriske bilen vil bli billigere enn bensin

Sakte, men sikkert, synes det å være ledende rase elektriske biler. ekspertene sier 2020-årene Det vil være tiåret av elektriske biler og ingen mangel på grunner. Og alt dette til tross for reduksjon i oljeprisen. Analyse, denne gang, er utført av Bloomberg New Energy Finance. Ifølge hans beregninger, i 2040 35 prosent av alle nye biler over hele verden vil ha en plugg, med salg nå 41 millioner enheter. Dette betyr at nesten 90 ganger mer enn i fjor 2015, Når 462,000 elektriske biler ble solgt on 1 prosent av alle biler som selges, og i sin tur, 60 prosent mer enn i 2014.

En av de store ulempene med elektriske biler er at de er dyre sammenlignet med tilsvarende bensin kjøretøy. Og denne prisforskjellen har å gjøre med batteri~~POS=TRUNC riding og hvor de er nødvendige for å lagre strøm. I denne forbindelse, ifølge forskning av Bloomberg, som følge av nåværende bane, i de neste seks årene prisen på en elektrisk bil batteri vil være mindre enn for et kjøretøy forbrennings. Og lengre sikt, innen 2040, vil det koste mindre enn 20.000 euro.

Og hvordan får vi til dette stadiet? En av nøklene er prisen på batterier som ifølge prognoser, vil fortsette å falle. siden 2010, kostnaden for et batteri litiumion Det har falt 65 prosent, nådde $ 350 per kWh i fjor. Og det er forventet, sier Colin McKerracher, en analytiker ved Bloomberg, som er under $ 120 per kWh i 2030.

Lavere priser på batterier, men også større autonomi av elektriske biler. Det er forventet at 2020, en elektrisk med et batteri på 60 kWh, kan reise opp til 322 kilometer. Disse batteriene vil være klar herfra til 18 måneder unna, med ankomsten av Opel Ampera-e og Tesla Model 3.

Elektrisk bil revolusjon vil innebære i sin tur en migrasjon energibehov. Bloomberg analyse beregnet at stopp ved hjelp av rundt 13 millioner fat olje per dag. Imidlertid vil den massive ankomsten av elektriske biler innebære en forbruk på 1900 TWh, eller hva er det samme, 8 prosent av den globale etterspørselen etter elektrisitet i 2015.

Du kan også være interessert

Den spanske merket Velantur biler vil lansere i 2017 sin første elektriske bil

Tesla vil ha en "billig" og anvendelig elektrisk bil daglig

Salget av elbiler er duplisert i Europa

Graphenano graphene batteri og over 800 km med autonomi