Telematikk påmelding: registrering ny bil i løpet av få timer

Telematikk påmelding: registrering ny bil i løpet av få timer

Late 2009, den adresse general trafikk og Ministry of Industry initiert implementeringsprosjekt innmelding telematikksystem. Dette vil fra nå tvangs fra 2015 ved hjelp av en Teknisk kort Vehicle (ITV) på elektroniske medier (EITV), eliminere papirstøtten.

Telematikk påmelding går utover fordi det tar sikte automatisere prosesser for å skape og å utstede dokumentasjon nødvendig å kjøpe et kjøretøy, således påskynde registreringsprosessen, forkortelse tidsfrister og på samme tid, cheape kostnader prosess.

Dermed takket være telematikk påmelding, hele prosessen kan løses i løpet av noen timer: Velg en bil fra en forhandler på lager, betale (eller økonomi), og ta det med hjem samme dag vil bli virkelighet.

den første 'test pilot' i forhandler de tok plass i ni forhandlere Seat i desember 2011, og ved å 2012 Den ble lansert i to utsalg av den spanske merkevare, bruke betalingsplattformer utviklet av Volkswagen Finans og Santander Consumer Finance. Datoen satt for alle forhandlere i vårt land implementere telematikk innmelding dette er mai 2015.

'De viktigste fordelene med telematikk ligge i innmelding automatisering av administrative prosesser at i tillegg til lavere kostnader iboende trykking, håndtering og fordeling av papir ITV antatt redusere tiden innmelding ved å tillate en forbruker å kjøpe, økonomi og registrere et kjøretøy på rekordtid, "sa han i informasjonsdag 'Mot Telematikk Vehicle Registration' som deltok i DGT, National Association of Financial kredittinstitusjoner (Asnef), den spanske Association of Automobile Manufacturers og lastebiler (Anfac), og National Association of importører av biler, lastebiler, busser og motorsykler (Aniacam).