Sammenligning: Fiat 500 L Trekking 1,3 Mjet 85 vs Renault Captur 1,5 dCi 90

Sammenligning: Fiat 500 L Trekking 1,3 Mjet 85 Dualogic vs Renault Captur 1,5 dCi 90 zen EDCSammenligning: Fiat 500 L Trekking 1,3 Mjet 85 Dualogic vs Renault Captur 1,5 dCi 90 zen EDCSammenligning: Fiat 500 L Trekking 1,3 Mjet 85 Dualogic vs Renault Captur 1,5 dCi 90 zen EDCSammenligning: Fiat 500 L Trekking 1,3 Mjet 85 Dualogic vs Renault Captur 1,5 dCi 90 zen EDC

Det første du må være klart er at vi har to modeller rettet, fremfor alt, sirkulær asfalt. Ja, de kan bli vurdert to turgåere lomme, fordi bakkeklaring gir innsikt presentert med noen trøst i enkle måter når en familie ønsker å nyte en dag på landsbygda. I tilfelle av Trekking har også en avansert sjon (Traction +), som kan aktiveres med en knapp ved siden av girspaken forutsatt at de ikke overstiger 30 km / t, og Det bidrar til å forbedre responsen på glatt underlag, med sine typen dekk M + S (Mud + snø, gjørme + snø), men ingen mulighet til å flytte hvor ville en modell med firehjulsdrift.

forskjellige størrelser

Fiat 500 L Trekking 1,3 Mjet 85 Dualogic vs Renault Captur 1,5 dCi 90 zen EDCDet er også visse forskjeller i begreper som preger store avstander mellom hverandre. For eksempel, trekking 15 er lengre enn den Captur cm, men er også 11 cm og 2 cm bredere, en x-ray som viser sin mer kjente tilnærming, på jakt etter mer plass i kupeen, på motsatt side av mini-SUV Urban Renault, som har en skarpere form og aerodynamikk, prøver å fengsle et publikum med andre lokkemidler.

Med slike arkitekturer, Fiat 500L Trekking Det gir en mer romslig interiør, mer bredde i begge rekker med seter bak Renault Captur har 9 cm mindre innrømme en tredje midlertidig, og en hul ben mindre tett i den andre raden og et større stammen, som målt ved vår tekniske senter har 40 liter mer bagasje enn den franske modellen.

Skalaen ikke jukse

Fiat 500 L Trekking 1,3 Mjet 85 Dualogic vs Renault Captur 1,5 dCi 90 zen EDCMen disse store forskjeller i "rustning" også bety en avstand når de passerer gjennom den skalerer nesten 150 kg, som vi har sett når man sammenligner de enhetene som er testet. Det er som starter, jo 500L Trekking bære to passasjerer mer enn Captur, og representerer derfor ved akselerasjon, bremsing, svinger styretreghetsmomenter eller lagre brensel, f.eks.

Denne gangen har vi møtt Diesel automatiske versjoner tilgjengelig i begge områder, er det 500L Trekking 1.3 Multijet 85 hk Dualogic -den italiensk også tilbys med dieselmotorer av 105 og 120 hk, men med manuelt endres og Renault Captur 1,5 dCi 90 hk-EDC er for tiden ingen dieselmotorer mer potentes-.

Selv om forskjellen i kraft og dreiemoment mellom dem ikke er for mye, er det avgjørende ved å analysere resultatene av begge faktorer. På den ene siden har vi en annen masse som skal flyttes, med en motor og en full tank, Fiat runde tonn og en halv for-fly; og på den andre siden har vi den stor forskjell i respons mellom den robotisert Dualogic Trekking og EDC direktekoblings Captur; Bortsett fra de 200 cm3 skille begge motorene.

mye tregere

Fiat 500 L Trekking 1,3 Mjet 85 Dualogic vs Renault Captur 1,5 dCi 90 zen EDC
Bare ta en titt på de data som er registrert under akselerasjon eller recovery "D" som simulerer en forbikjøring, for å se den store ulikheten som eksisterer mellom de to. Den Captur beveger seg i en logisk post for effektnivået, og fasene i "optimal pickup" sin automatgir reagerer raskt og jevnt nok i å hoppe utstyr, og gir ganske fornøyd på hjulet. Trekking investerer flere 5,5 sekunder til å gå fra 0 til 100 km / t, og er 6 sekunder langsommere gjenvinning av 80 til 120 km / t, en svært dårlig rekord, resterende tillit til enhver tid der driver nødvendig smidighet.

Selv bruker på rattet padleåre -i den Captur er en detalj å bedre fordi du ikke har dem, ikke forbedrer responsen fra Dualogic boksen, fregne bryter sakte opp eternalizes og programvare som har den minste sjanse tendens til å søke et høyere gir. Og det er ikke tingen, fordi systemet Stop&Starte eller svare raskt og, for eksempel, la en skråning, venter første til å starte motoren og deretter endringen vil reagere, blir det evig, med en påfølgende slippe bilen tilbake til tross for at systemet Hjelp Hill Holder. selv Det er parkeringsmanøvre som blir noe exasperating, ved tilfeldighetene til bilen, og hindrer være nøyaktig.

Selv om 500L Trekking påpeke viktige dyder i andre avsnitt, er det ikke akseptabelt at en automatisk girkasse tilgjengelig som et aspekt i denne anmeldelsen av Fiat- alvor, så klart anbefaler den tradisjonelle manuelle girkasse, uten det vil være mye raskere, men tillater føreren å føle seg mer sikker protagonist.

tangert forbruk

Og, for eksempel, er den italienske motor roligere på tomgang enn den franske, og systemet Stop&Start hjelper du bruker betydelig mindre i byen, men den største dra på veien tar sin toll. Den Captur ikke bærer Stop&Begynn i EDC-versjonen, men har en "Eco" knapp som når den trykkes, reduserer dreiemomentet, mykner gassresponsen, selv endre driften av luftkondisjone kompressor, noe som også bidrar til å spare brennstoff. Til slutt, den faktiske gjennomsnittlige både var rundt 5,3 l / 100 km.

I atferd, stativer av begge, hjulpet av generøse dekk ride, svarer godt, edelt sterke reaksjoner i støtte endringer. Trekking retning er mindre direkte og rør det mindre hyggelig veien, og selv om den Fiat fører platene i den bakre og Renault er utstyrt med tromler, bremselengde er lyse og Captur bedre enn konkurrent.

i pris / utstyr det er minimal fordel Trekking, men ikke nok til å gjenopprette bakken tapt på andre fronter som allerede er nevnt.