BMW 320d, teste sine idrettslige ferdigheter

BMW 320d test, med gode idrettslige ferdigheterBMW 320d test, med gode idrettslige ferdigheterBMW 320d test, med gode idrettslige ferdigheterBMW 320d test, med gode idrettslige ferdigheter

BMW 3-serie er den mest solgte bil BMW og den har nylig blitt oppdatert med et sett av utviklingen av alle slag, fra liten redesign støtfangere og frontlykter (nå fulle adaptive LED hovedlys valgfritt), Til innarbeidelse av tricilíndricas mekanisk tilgang for første gang i en bil i denne klassen. Andre utviklinger gjennomgå mindre synlige forbedringer i multimedia-system, eller som vanlig økning i effektforbruket med reduksjon for de fleste versjoner, med navneendringer i noen tilfeller (for eksempel er 335i omdøpt 340i eller 328i, 330i).

Men listen over modifikasjoner brukes til BMW 3-serie Det er mye lengre enn du kanskje tror a priori og påvirker også utviklingen av noen elementer av rammen. Som en oppsummering, og ikke gå inn i for mye tekniske detaljer, sier vi at vi ikke har gått glipp av den adaptive suspensjon for å oppnå en dynamisk optimal balanse mellom effektivitet og komfort og nå kjører tilfredsstillende i alle situasjoner og veier uten å ty til slike tilleggselement. Det betyr ikke at han er tilbake til det rent sportslige siden av tidligere generasjoner BMW 3-serie, som den dominerende notat fortsatt en høy kjørekomfort og en ganske føyelig reaksjoner, men nå rir kvalitet med best utfyller agility. I alle fall i listen over statister tilgjengelige alternativer gjenstår for alle, og ingen mangel eller M sportsunderstell eller adaptive, som helt sikkert vil oppnå inneholde ytterligere kroppens bevegelser uten å ofre komfort, men som vi har sagt, vi tror ikke det er uunnværlig, nettopp fordi redusere pitch og roll har vært en av målene med BMW med justeringer foretatt i hvilken suspensjonen.

BMW 320d

På den annen side, retning av BMW 3-serie er nå litt mer direkte, Det gjenstår ekstremt nøyaktig og har en veldig naturlig følelse. I forhold til hva som er vanlig i dag er ganske informativ og gjør at du ikke føler deg helt frakoblet fra veien, sender deretter driveren-helt skjønn, ja, noen liten bevegelse av hva som skjer under hjulene, noe som gir noen følelsen av at bilen er 'levende'. Håndteringen er alltid veldig flytende, og det virker nesten som kurver er plottet alene. Før du gir inntrykk av at bilen hvilte på to faser, og noen ganger måtte korrigere banen at opphengsgeometrien påvirket mer på turn, selv stille rytmer, noe som krevde en liten periode med tilpasning fra vår side. Med den nye utgaven modellen gjort enklere med ledelsen, og selv om fortsatt krever presise bevegelser på vår side, Kurvene er tegnet en gang. Skal vende svingete veier med flere sports ånd forblir den samme som før personlighet, dvs. grensen for adhesjon er annonsert av en svak drift av den fremre aksel som kan nøytralisere basen av mer gass og retning til det bakre rundt vri, eller uthule å få alt tilbake til nettstedet ditt. Alt skjer gradvis og uten utilbørlig komplikasjoner, med mulighet for å aktivere en mer ettergivende elektronisk stabilitetskontroll-modus, eller koble den helt hvis du virkelig ønsker å bli involvert i å drive med alle dens konsekvenser. I alle fall, trekkraft er mer bemerkelsesverdig og bare basert på gass koster å fornærme baksiden, i hvert fall med denne motoren.

Den 320d-motoren Det har alltid vært referanseindeksen i vårt marked. nå øker dens kraft 184-190 CV, med spesifikasjoner Euro 6 overfor en større rensing av avgasser. I teorien, også bruker den mindre, 4 l / 100 km i gjennomsnitt godkjent i tilfellet med den automatiske versjonen (før 4,4 l / 100 km), men i praksis er det brukt 5,7 l / 100 km som gjennomgår vår database med målinger, 0,4 liter representerer mer enn sin forgjenger registrert. Tall til side, svaret og hvordan du kan levere strømmen fortsatt upåklagelig. Det er veldig umiddelbar, kraftig uten svakheter, men faktum er at det er en klar forbedring i akselerasjon-bare, ikke veldig betydelig. Vi kunne skylde på vekt, med tanke på at dette BMW 320d Han har kastet på skalaen 75 kg mer enn den enheten vi hadde før restyling, men mest sannsynlig dette er bompenger for å betale for en renere motor.

Superfaros

Men det virkelig interessante nye BMW 3-serie er Avanserte LED frontlykter med adaptive funksjoner, hvem er det en glede å reise om natten. De er i stand til å endre sin lysstråle hele tiden og svært bred måte avhengig av miljøet. Selv i urbane områder, hvis du ser, det ser ut som de arbeider og beveger seg hele tiden, hver fyrtårn uavhengig, til siden av veien, mot sentrum (noen ganger to fyr på en gang, som om bilen sette bizco), åpner eller lukker bjelken for bedre å belyse miljø avhengig av hastighet og andre kjøretøyer. Og hvis du er i byen og gjør alt det, tenk når du går til vei. Hva er overraskende hvitt lys, men fremfor alt, sin kraftige. I tillegg, i motsetning til hva som er vanlig, slå på den lange siden av veien også opplyse oss en ganske nær avstand, som en tåke senior, som gir en god sikt. En knapp på indikatoren stilken for å aktivere den automatiske strålen, og da du virkelig ser potensialet i systemet. I henhold til trafikksignaler (for å forhindre refleksjon blende oss) og kurver, endrer retning og høyden av bjelken, og slå av og på selektivt lys vei på hver side av bilen, alltid gradvis, slik at ikke irriterende, også en bevegelig del inne i frontlys skaper en skygge område å dekke den med andre kjøretøyer og deres sjåfører ikke blind. På to-veis veier kan det ses nøyaktig hvordan dette vil kontinuerlig flytte skyggen torget 'jakt' av møtende biler, og hvis det er mange direkte passerer strålen. Til å begynne med blir det merkelig når bare når man kjører bak en annen bil lang automatisk kobles med den tilsvarende indikatorlampe på instrumentpanelet, men også med de ovennevnte skygge for å unngå blending. Kanskje dette er den viktigste forbedringen av den nye BMW 3-serie.

Du kan også være interessert i:

Første test: 2015 BMW 3-serie 340i, forbedret smidighet

BMW 3-serie 2015, bilder, video og priser

Lyst til å prøve en BMW 3-serie? Highway inviterer deg