De beste biler og SUV Hall of Shanghai: de kommer!

De beste bilene i Hall of ShanghaiDe beste bilene i Hall of ShanghaiDe beste bilene i Hall of ShanghaiDe beste bilene i Hall of Shanghai

Mellom 21 og 28 april feires Auto Shanghai 2017, et av rommene ledende bilen ikke bare i Asia, men også i verden. Gitt den stadig økende voksende kinesiske markedet, til alle produsenter, nasjonale og internasjonale, ser være til stede med stor nytt ansikt, også, som skal gjennomføres sterkere i dette lukrative markedet. Ikke glem at Kina er verdens største marked: i 2016 begynte han 25,5 millioner biler, en fjerdedel av verden. Holdt pressekonferansen, har vi sett de viktigste bilene som presenteres i år, og skuffet ikke. To konsepter, elektriske og SUVer er hovedpersonene. På slutten av artikkelen finner du en oversikt over alle nyheter og informasjon.

Kina: elektriske biler er en realitet

Nylig har vi i denne rapporten boom av billige kinesiske elektriske biler. Faktisk har politiske insentiver og restriksjoner på markedsføring av biler med forbrenningsmotorer forårsaket bare i 2016, Kina solgt nesten 400 000 biler elektrifisert... mer enn i hele resten av verden til sammen. Konfrontert med dette fenomenet, har mange produsenter utnyttet til å presentere ogn Shanghai sine nye mobilitetskonsepter. Mange, selvfølgelig, men også noen lokale ... global å nå Europa.

Og her inkluderer Bet Volkswagen Group. Triply har merker vist viktige begreper for fremtiden. Audi, sin e-Tron Sportback Concept, en sedan elektriske sport som er rett rundt hjørnet: kommer i 2019. Med tre elektriske motorer vil gi mer enn 400 hk og kunne selv forutse den nye A7 Sportback. Volkswagen i mellomtiden presenterer innvendig diameter Crozz, dens elektriske innsatsen format SUV med 4x4 trekkraft, mange fremskritt på autonom drivende og nesten 600 km med autonomi. Det vil utlede en produksjonsbil. Skoda, mens lanserer Vision E, et konsept som foregriper den første elektriske bilen merkevare og viser svært like proporsjoner gjeldende Kodiaq.

Audi e-tron Concept SportbackStjerner: Citroen C5 Aircross og Mercedes Klasse S

Åpenbart, som du kan allerede se, og i dag i alle klasserom, mye rolle SUV. Faktisk er denne type kjøretøy og representerer 4 av hver 10 salg i Kina, så det er ikke rart de har samlet gode nyheter. Særlig ettersom nye Citroen C5 Aircross: den nye kompakte SUV at merkevaren vil lansere i Europa på grunnlag av Peugeot 3008 og med nyttige funksjoner som en revolusjonerende progressiv hydraulisk fjæring.

Aircross siden C5, den nye generasjonen av japansk SUV med stil, som Lexus NX, eller den første hybrid versjon kjent en av de mest solgte SUV i verden, som Honda CR-V, De har tatt sentrum scene. Og også, selvfølgelig, hadde han Mercedes og salonger.

Fordi, til å begynne med, Mercedes har presentert den nye generasjonen er kanskje en av de mest avanserte biler i øyeblikket, klassen S. Og den skuffer aldri. Ved siden av ham, også det viser et attraktivt konsept som fremmer alle linjer med sin kompakte futures. Flere salonger som har sett har vært BMW 5-serie Long eller VW hybrid plugg Phideon.

BMW i8Til slutt, og med noen idretter som BMW i8 proton eller en prototype bil for Renault F1, vil vi fremheve noen nyheter som presenteres eksklusivt for det kinesiske markedet. som Kia og K2 Cross Pegas, den NIO SS8 (En SUV 7 eksklusive stedene for Asia), Acura TLX-L (En prototype sedan for Kina) eller den spektakulære SUV Chevrolet FNR-X Concept. Deretter la vi deg med de beste bilene og SUV: Klikk på hver enkelt å vite hvordan det er.

De beste biler og SUVer Hall of Shanghai (A til Z)

Audi e-tron Concept Sportback

BMW i8 proton Frozen

BMW 5-serie L

Aircross Citroen C5

Honda CR-V Hybrid

Lexus NX 2018

Lynk & Co 01 og 03 Concept

Mercedes S-Klasse

Mercedes Concept A Sedan

MG i Europa i 2019

Renault R.S.2027 Vision

Skoda Vision E Concept

Volkswagen Phideon GTE

Volkswagen I.D. Crozz

Du kan også være interessert i:

De beste biler og SUVer som vil bli presentert i 2017

10 biler og 10 mest solgte SUV

De beste bilene Geneva Motor Show