BMW 520d Touring: en test, er den beste familien i verden?

Vi testet den nye BMW 520d TouringVi testet den nye BMW 520d TouringVi testet den nye BMW 520d TouringVi testet den nye BMW 520d Touring

Kompatibel test en bil som dette BMW 5-serie Touring (sannheten er at merkevaren, kroppen selv eller versjonen er allerede mindre) med en presentasjon av det nyeste produktet fra Ferrari som jeg har nettopp kommet (undertegnet i som i dag, ikke selv tilbyr adaptiv cruise control), gjør du, minst, reflektere over så mye ny teknologi om bord eller halv-autonome kjøre assistenter ennå ikke tillate deg å fjerne hendene fra rattet eller neglisjere en andre kjøring.

Ferrari dager siden hevdet vi at deres biler er "dirigent"No pilot. Og sannheten er, hva og hva som ikke? Ferrari derfor ikke oppstå autonom kjøring på langt nær, men likevel gjøre ergonomi og interiørdesign -by måten, det var time- direkte deltakere egen sikkerhet, organisert på rattet eller svært nær det få kontroller må sjåføren. Jeg sier dette fordi det er flere nye biler og hvor jeg kunne fortsette å prøve forskjellige kontrollsystemer funksjoner gest som til slutt ender opp med å involvere flere og flere sekunder med utsikt utenfor en kontrollert horisonten, ja, av kjøre assistenter feilfri operasjon -Velkommen er- i stand til å detektere hindringer eller kjøretøy som ikke registrerer i tids de som er laget for å "dans" fingeren i luften med eneste hensikt å klatre radioen.

Når det er sagt, og vanlig og kjent, og også med ulike skjerm konfigurasjoner for instrumentpanel (Til slutt, tar jeg som reproduserer en klassisk nål) og begge trykks knapp på den nye generasjonen av BMW 5-serie heldigvis, er iDrive administrasjon mer intuitiv enn noen gang, jeg bare overgi seg til dette nye produktet. Og selvfølgelig deres implementering i alle områder relatert til mekanikk, chassis, kroppen eller noen andre som ikke alltid vi understreke, som belysning, om enn via alternativ: koster 1.700 euro adaptive LED.

BMW 520d TouringBMW 5-serie Touring: Praktisk

Når det gjelder lastevolum, og selv tapt i liter dette Touring sammenlignet med sedan (455 liter godkjent mot 520), Er det klart at funksjonaliteten er langt større. Et par komfortable seter og effektiv, som hele bilen, nesten kan sette a la carte oppsummere gode nivåer av beboelighet og en koffert som de 455 liter annonsert til skuffen, under gulvet legger 25 ekstra for gjenstander, ja, ganske flat. den gate er også meget romslig og har rask tilgang funksjonen til stammen gjennom en åpningsbar månen som lar deg sette inn eller fjerne elementer uten å åpne hele bakluken.

SPACEBMW 520d Touring Steptronic
foran bredde149 cm
bakre bredde142 cm
foran høyde94-101 cm
bak høyde97 cm
benplass76 cm
bagasjerom455 + 25 liter

Og denne type kropp er det nok mer sannsynlig å bære tunge og store gjenstander, som ville la noen flykte for hele verden i løpet av de flere alternativer som kan ri på den nye BMW 5-serie ville være den variable elektronisk fjæring, 1,355 euro (2,4 prosent av verdien av bilen), vil du rapportere uendelige fordeler laste opp eller ikke laste opp denne Touring. Det er rimelig å sitere, ja, hvor mye naturlig evolusjon bak denne nye generasjonen som plattformen helt fra BMW 7-serie, Den lar deg holde vekten av og bidrar til å føle seg til enhver tid et raffinement og enestående kvalitet slitebanen.

Hvordan vil veien?

I denne forstand, selv om det er vanlig for våre redaksjoner alltid ultra utstyrte biler passerer, har du også gjenkjenne denne BMW 520d Touring en retur til sin opprinnelse, Ved å tilby en base som alltid føler seg dynamikk, feilfri foran og utmerket kontroll legeme, høyest i tilfelle av å ha den forannevnte justerbare oppheng, hvis innstilling mer "stengt" fortsette å sikre en edel skyte ... og vice versa; også den mest åpne og borgerlig tarert tilgjengelig tillate å ha fra 5 meget reaktiv Series, hvilken suspensjon strekker seg mer eller komprimerer mer gradvis, men på samme tid gjenvinner ypperlig legeme kurve til kurve uten å forlate den minste parasitt bevegelse, få ham til enhver tid føler meget smidig, meget reaktive og til og med også lettere og små.

BMW 5-serie TouringLav er påvirket av det kjente kroppen i den dynamiske oppførselen til BMW 5-serie i forhold til den sedan, siden, etter vekt, bare anta 67 kilo mer. Det er også minimal innvirkning på bremseevne, også senke 70 meter bremselengden fra 140 km / t. Det er sant at pedalen er mykere enn vanlig, men konsistensen er hinsides vanskelig.

Og enda mindre lyd ... og at disse bellboys "integrert" i passasjerrommet som utøver lokk. exemplarily toppet, Lydstyrken, er praktisk talt identisk for sedan Touring utstyrt med samme motor som ingen hjul, siden sedan dekkene bakmonterte 275 mm, foran den samme 245 Touring syklet våre fire hjul. Så, er deres isolasjon bare deilig.

YTELSEBMW 520d Touring Steptronic
Acel. 0-100 km / t7,8 s
Acel. 0-1000 meter29,4 s
Forbikjøring 80-120 km / t6,28 s
Loudness 100 km / t64,0 dB
Loudness 120 km / t66,7 dB
Bremsing fra 140 km / t69 m
vekt skala1,810 kg

Slik at motoren reagerer

Og når mekanikeren kapittel, 20D perversely. På swilling enhet 2,0 liter 190 HK motor og kraft, først og fremst knyttet automatiske 8 relasjoner momentomformer, vi kan bare re-sertifisere sin eksepsjonelle tilstand av form og substans. Med unntak av omstart av Stopp / start, selv med noen mekanisk vibrasjon, er dens iscenesettelse enestående på alle måter, men særlig forholdet mellom den prisen du kan få til å skrive ut og lavt forbruk kan du lese i datamaskin.

"vår" 5,4 l / 100 km motorvei gjennomsnittlig forbruk Ekte krever ikke stort engasjement av sjåføren, og heller motorveien 05.05 til 06.05 l / 100 km og du kan få en juridisk rate (eller noe over det). Men å se tosifret datamaskin ville skrive en slik hastighet at den ikke trå mimikk for å øke volumet på radioen.

FORBRUKBMW 520d Touring Steptronic
forbruk byen5,4 l / 100 km
forbruk Highway7,0 l / 100 km
gjennomsnittlig forbruk6,0 l / 100 km

Du kan også være interessert i:

BMW 520d vs Mercedes E220d, hva er bedre?

Så vil den nye BMW X2

BMW slår hans platesalg