Nye Opel Insignia, satse på design og teknologi

Nye Opel Insignia, satse på design og teknologi

Som det har skjedd med den nye generasjonen Opel Astra, i neste avdrag på nye Insignia hodene av det tyske selskapet ønsker å satse på tilbud mye lettere bil.

Ifølge den informasjonen vi har, jo nye Opel Insignia du kan redusere vekten foran på vekten 200 kg, takket være økt bruk av aluminium og andre høyfast stål og siste generasjon mye lettere enn har vært brukt de siste årene.

den Nye Opel Insignia vil presentere en større med en lengde og akselavstand vokse 10 cm (opp til omtrent 4,94 m lang og 2,83 m slaget). Ved presumable dimensjoner og mer innvendig plass for passasjerer og last, den nye Skoda Superb tror han vil bli en tøff motstander med den nye leveransen insignia.

2017 Opel Insignia familieBåde fire-dørs versjon og Family Sports Tourer, den Nye Opel Insignia vil satse sterkt med det siste innen systemer tilkobling og underholdning. den multimediasystem global Opel OnStar, Wi-Fi-standarden, vil være hjørnesteinen i teknologiske termer. Det vil også være enhetene selv salonger øvre toppsegment, slik som systemet Head-up display projeksjon av informasjon på frontruten, og tilveiebringelse av store berøringsskjermer typen tablett inne i kjøretøyet, bildet og likhet av prototypen Opel Monza.

Men når vil begynne å selge Nye Opel Insignia? De første data om deres landingsplass på markedet end 2017.