Biler og SUV-er og mindre sikker i siste Euro NCAP test

Nye tester EuroNCAPNye tester EuroNCAPNye tester EuroNCAPNye tester EuroNCAP

De har mye arbeid Euro NCAP i laboratorier. Og i nyere tid til ni ulike modeller har de gått gjennom sine anlegg for å etablere sikkerhetsnivåer av hver av dem. La oss gjøre en gjennomgang av nyeste modellene har bestått Euro NCAP tester: Ford Fiesta, jeep Compass, Kia Picanto og Rio, CX-5, Mercedes C Klasse Cabriolet, Ampera-e, Grandland X og insignia, Renault Koleos, Alfa Romeo Stelvio, Hyundai i30 og Seat Ibiza.

All SUV med fem stjerner

Hvis noe skiller seg ut fra alle de testene som har gått de siste dagene er at alle får fem-stjerners SUV. Blant alle av dem, Alfa Romeo Stelvio står som den sikreste av alle, med det beste resultatet i voksen beskyttelse (97 prosent) og en av de høyeste barnevernet (84 prosent), bare overgått i den sistnevnte ved Opel Grandland X, med 87 prosent. I tillegg har Alfa Romeo Stelvio får en score på 71 prosent i fotgjengerbeskyttelse og 60 prosent når det gjelder måling av sikkerhets assistenter.

I kjølvannet av Alfa Romeo Stelvio, Mazda CX-5 til 95 prosent beskyttelse for voksne og 80 prosent av barnevernet, Han har også fått fem stjerner. Det samme har skjedd med jeep Compass (90 prosent i beskyttelse av voksne og 83 prosent i tilfelle av de minste og i Renault Koleos (90 og 79 prosent, henholdsvis) som også har vært den høyeste poengsum oppnådd fra SUVer i målesikkerhets assistenter, med 75 prosent.

Mercedes, Ford, Opel, Hyundai og sete, maksimal score

Både Mercedes C-klasse Cabrio, som Opel Insignia, Hyundai i30, Ford Fiesta og Seat Ibiza har vunnet fem stjerner, den høyeste rating i Euro NCAP tester. Blant alle av dem, Seat Ibiza er den som har fått en bedre notat beskyttelse for voksne, med 95 prosent, og beste samlet karakter oppnådd er Opel Insignia, med 93 prosent av voksenbeskyttelse, 85 prosent for barn passasjerer og 78 prosent for fotgjengere.

Resten, Det fremhever det gode arbeidet av Ford Fiesta og Hyundai i30 i å beskytte barn, med 84 prosent og fremhever begge de andre sikkerhets assistenter, som får en bemerkelsesverdig 68 prosent, hvor, bortsett fra Insignia med 69 prosent, nærmer seg ingen disse dimensjonene. Den Mercedes C Klasse Cabriolet er bak alle av dem med en beskyttelse på 89 prosent beskyttelse av voksne og 79 prosent når det gjelder de mindre, men mye mer løse notater i tilfelle av fotgjengersikkerhet (66 prosent) og målesikkerhetselementer (53 prosent).

Opel, i mellomtiden, vil måtte betale med firestjerners for elektrisk modell, Ampera-e at til tross for å ha gode globale notater vil Lastra et anlegg litt stramt sikkerhetsnivå.

Kia, en lime og tre sand

Kia har introdusert to av sine modeller, med Rio og Picanto, men fire versjoner Bare som har inkludert sikkerhetspakke Kia Rio har fått fem stjerner. I denne versjonen, notene er ganske bemerkelsesverdig, som sikkerhet 93 prosent voksne og 84 prosent sikkerhet for barn. Men Kia Rio i sin serie neppe blitt gjort med tre stjerner, som det har tynget ham en dårlig 25 prosent måle sikkerhetsfunksjoner.

Som for Kia Picanto, eller hans versjon av sikkerhetsutstyr koreanere har fått fem stjerner. Utstyrt sin sikkerhetsalternativ er fortsatt på 47 prosent til måling av sikkerheten og andre deler ikke kompensere, slik at den holder seg på 4 stjerner. Hvis vi går til din versjon av serien, notatene er enda lavere, gjenta 25 prosent sa måling Kia Rio, med en nesten vurdering utstyr i denne forbindelse, som Det begrenser det til totalt tre stjerner.

Kia Rio

Du kan også være interessert i:

Resultatene av seks nye biler i Euro NCAP sikkerhetstest

Den sikreste i de siste årene, etter kategori biler

Ateca Seat Volkswagen Tiguan foran, hva er tryggere?