BMW i5 Concept: mer data og bilder av den nye elektriske bilen

BMW i5 Concept, første bildeneBMW i5 Concept, første bildeneBMW i5 Concept, første bildeneBMW i5 Concept, første bildene

i 2025, BMW ha minst 25 biler Elektrifisert (og hybrid elektrisk hundre prosent), Som 12 De vil bli fremmet kun gjennom elektrisitet. Man kan være BMW i5 Concept (Det endelige navnet blir BMW i5), En av overraskelser av det tyske firmaet i den forestående Frankfurt Motor Show).

form "utilsiktet" og under en presentasjon til pressen, BMW i5 Concept Han dukket opp i en video i noen sekunder. For noen måneder siden, de aller BMW Han spilte inn en rekke tegninger og patenter i5 og snart ser det ut til at vi vil se selve utformingen dette ny bil ett hundre prosent elektrisk (den rekreasjon vår illustratør Schulte og at hodene denne artikkelen kan være en svært nøyaktig tilnærming av hva den endelige modellen).

den Fremtidige planer elektrifisering BMW har blitt annonsert av egen leder av det tyske firmaet, Karald Krüger. Den fremtidige BMW i5 vil være i en mellomstilling mellom den i3 og i8 hybrid sport og vil gi mer praktisk og plass for beboerne.

BMW i5 Concepti henhold til tegninger av patenter og rekreasjon fra vår tegner, den BMW i5 Concept Følger designspråk allerede vist både i3 som i i8. I tilfelle av i5, Det fremhever sitt store, brede frontgrill, flankert på endene av laserbelysning frontlykter. Støtfangeren foran også vist i to toner i motsetning til viker hette. På sidene, tilstedeværelsen av noen aerodynamiske skjørt som fremhever sportslig design av dens sedan legeme.

Når det gjelder tekniske spesifikasjoner BMW i5 Concept, for øyeblikket er det ingen offisielle data bekreftet. Fra det tyske firmaet som selv har annonsert at vil hundre prosent elektrisk fremdrifts. På området autonomi, det er ingen definitive informasjon, selv om de siste ryktene peker på at kunne reise mellom 500 og 700 kilometer på én lading.

Vi ser altså alt som skjer rundt BMW i5 Concept, hvis endelige produksjon versjonen skal være klar før 2020.

Du kan også være interessert

Ny BMW X7 SUV Concept: Lekkasje de første bildene

BMW i3 og I3S 2018 ... flere forbedringer og ny sport versjon!