Mini Cooper S og JCW 2007-2013: et innfall fra 10.000 euro

Mini Cooper S og John Cooper Works JCW andre hånden 2007-2013Mini Cooper S og John Cooper Works JCW andre hånden 2007-2013Mini Cooper S og John Cooper Works JCW andre hånden 2007-2013Mini Cooper S og John Cooper Works JCW andre hånden 2007-2013

den relansere signatur mini (Se priser og tekniske data Mini biler) BMW har betydd for en av de mest vellykkede forretningsvirksomhet i sin historie. 2001 kom til å markedsføre Mini er utviklet av BMW og fra begynnelsen tjent en ekstraordinær kommersiell suksess. Seks år senere, i 2007, dukket den andre generasjonen Mini og forble i produksjon til 2013. Kjent internt som R56, dette innført mange forbedringer på alle nivåer, samt en litt fornyet estetisk. Den viktigste innovasjon, ingen tvil, det var ankomsten av en nytt utvalg av motorer et resultat av samarbeidet mellom BMW og PSA konsernet. Mye lettere, kraftige og effektive nye motorer klart å forbedre de dynamiske kvaliteter mini og spesielt i versjoner Cooper S og JCW (John Cooper Works).

den Mini Cooper S ble tilbudt først med 175 hk, selv år senere, i 2010 De ble erklært 184 HK, hva som ble oppnådd takket være små justeringer i den elektroniske motorstyringen og tuning. I tilfelle av Mini Cooper John Cooper Works JCW kraft økte til 211 hk og mens motoren var i utgangspunktet det samme, hadde en "pusting" optimalisert ved hjelp av en ny utforming strømningsmåler, spesielt utsugingssystem og luftfilter større. trykk~~POS=TRUNC feed også den økte 0,9 til 1,3 bar, samtidig som man sikrer pålitelighet, også tilgjengelig spesielle stempler og ventiler forsterket. både Mini Cooper S som John Cooper Works JCW De tilbys med manuell girkasse eller automatgir, selv om sistnevnte ikke har mye velkommen, ikke minst fordi det ikke passet godt med personligheten til bilen og var ikke så vellykket i sportslig kjøring.

Mini Cooper S og JCW 2007-2013i annen generasjon (2007-2013) den mini, den chassis Cooper S og JCW mottatt nye innstillingene nivå ramme, med hvilken komfort ble forbedret, også å få en mer sivilisert oppførsel, knapt miste smidighet, spesielt i tilfelle av JCW, det var særlig effektiv i de buktende baner. I alle fall er det sjarmerende to biler også De tilbyr mye moro kontrollene; resulterende enda mer tilfredsstillende så langt som underholdning er bekymret dagens modeller. Fordi selv om de er kraftigere, prestacionales og komfortable, er også vesentlig tyngre rundt 100 kg- og har en mye mer sivilisert og all offentlig opptreden.

den tilbud i annenhåndsmarkedet av Cooper S dette er ganske bredt i vårt land, ikke så mye i John Cooper Works JCW, siden spredningen har vært mye lavere.

Prisene er ikke billig, men av drøyt 10.000 € De kan finnes på markedet Cooper S enheter i god stand og med mindre enn 100 000 km på resultattavlen. Som en generell regel, og fordi bilene innfall, Det er vanlig at staten er ganske bra. Det er mange enheter med boken å holde seg oppdatert, og er nettopp de som er mest interessert i å kjøpe. De dyreste bilene, hovedsakelig tilhører versjon JCW kan gni 20.000 €, men samlet er det nesten reestreno enheter, med svært få kilometer og produksjon i de senere år.

Du kan også være interessert

- Prisene på nye biler i Autopista.es

- Prisene på brukte biler i Autopista.es

- Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis