Lexus LS 500, den nye japanske superberlina

Lexus LS 500: den nye japanske flaggskip fartøyetLexus LS 500: den nye japanske flaggskip fartøyetLexus LS 500: den nye japanske flaggskip fartøyetLexus LS 500: den nye japanske flaggskip fartøyet

den første Lexus LS, med etternavn 400, Han startet sin virksomhet liv i 1990 ledende japansk merke nye referanser innen luksus og komfort. År senere, hans og femte generasjon oppstår på Detroit Motor Show 2017 som det nye flaggskipet av merkevaren attributter de første LS og representert. Men det har vært nesten 30 år, og utviklingen er nå mer enn bemerkelsesverdig hvor langt en bil.

den Lexus LS 2017 debuterer en ny design merking sporty aksent, med en silhuett mer coupe nå ser det ut til at sedan er synkende. Basert på en ny Lexus global arkitektur for luksusbiler (GA såkalte L), Den nye plattformen bakhjulsdrift Den kommer fra en utvidet avledning av å ansette den spektakulære nye Lexus LC 500. Det lover derfor alltid den samme komfort med en I dag mer dynamisk opplevelse og større fleksibilitet på veien.

Respekt til LC 500, og på grunn av sin klare akselavstand, Den nye Lexus LS 500 tilbud større bredde og en høyde forsenket hensyn til dets utgående modellen, så kan tilveiebringe et lavt tyngdepunkt og en meget god vektfordeling. Modellen måler ikke mindre enn 5,23 meter og har den nyeste teknologien chassiskontroll merkevare, kjent som VDIM, som ikke lenger noen styring kontroll bilens dynamikk. Dette systemet er i stand som virker på bremser, styring, akselerasjon og fjæring, alltid som mål å oppnå større stabilitet på veien som trafikkforhold og veien. Alt dette sikrer, i henhold til merkevaren, også eksepsjonell kjørekomfort og smidighet.

den Lexus LS 500 er også i stand til ytterligere å styrke dynamikken som omfatter en aktiv stabiliseringssystem LDH og dynamikk system med firehjulsstyring. I arkitektur, salong også vært brukt meget lette komponenter, for eksempel av stål og med ultrahøy styrke lang aluminium for å redusere vekten betraktelig sammenliknet med tidligere generasjoner: kunngjør 90 kg mindre enn halvparten. Dette, sammen med innføringen av en ny V6 motor og et mer stivt legeme, avhengig av merke til at en uventet dynamikk.

Lexus LS 500Lexus LS 500: med ny V6

Vi har allerede nevnt motoren på nye Lexus LS 500 og nå har vi fokus på det. Dette er en ny V6 3,5 liter spesielt utviklet for sedan. Med to turboer som ifølge Lexus sier ansetter ny teknologi fra F1, LS-500 er i stand til å levere resultatene av et stort V8 med overraskende drivstoffeffektivitet. settet betaler ikke mindre enn 415 hk og det er forbundet med en ny 10 hastigheten automatisk girkasse.

Denne nye automatgir har for første gang i en bil av dette segmentet 10-delt, og er en tilpasning av boksen og presentert i Lexus LC 500. Momentomformer sikrer utmerket glatthet og i henhold til Lexus, skiftende tider som er i stand til å konkurrere med automatisk to-clutch transmisjoner.

allerede Inne, kommer den nye Lexus LS 500 ikke gi opp en plass og en uslåelig atmosfære for alle passasjerer, til tross for sin klare sporty estetisk kupé. Kombi åpner nye setedesign, med opptil 28 innstillinger, inkludert deres elektrisk bevegelse, oppvarming, kjøling og til og med massasjefunksjon. Bak denne modellen har en wraparound design og de samme sittekomfort alternativer for beboerne. Ikke også mangler om bord på beste lysforhold eller innsett med de beste tre eller aluminium, ansette den nyeste laser cutting teknikk.

Med den mest sofistikerte lydutstyr signert av Mark Levinson, Lexus LS 500 tilbyr høy tilkobling og en stor skjerm navigasjon til 12,3 inches. I alternativet er det også tilgjengelig en ny system leder Up Display 24-tommers farge, den største som er på markedet. den sikkerhetsutstyr Det er også svært høy, med alle typer anti-kollisjon og avansert sikkerhetspakke av merkevaren, inkludert fotgjengere deteksjon, aktiv kontroll kjørefelt, automatisk bremsesystem og mange flere komponenter kontroller.

Du kan også være interessert i:

Lexus UX konsept, fremtiden SUV

Lexus CT 200h 2017

RC Lexus 300h