Beste italienske biler i historien

Beste italienske biler i historienBeste italienske biler i historienBeste italienske biler i historienBeste italienske biler i historien

Det har vært vanskelig, men vi har lyktes. Etter en hard diskusjon i redaksjonen, Vi har valgt de beste italienske biler i historien. En historie full av lidenskap, eleganse og sportslighet som har endt opp med å gi de italienske modellene en særegen identifikasjonsmerker. Og for deg, hva er best?

Cisitalia 202 GTCisitalia 202 GT

Designet av Battista Farina, den Cisitalia 202 GT kom 147 enheter, alle sammen for hånd fra 1948. Det var den første bilen permanent avslørt som et kunstverk i Museum of Modern Art i New York (MoMA) siden 1972. Hans 70 hk var en luksus på den tiden.

Fiat 500Fiat 500

Hvis det er en ikoniske modell av et land, Det er Fiat 500 ble født som et urbant og billig modell, og endte opp med å bli en mote bil, med mange tilpasninger og nesten innfall. Det ble utformet som en økonomisk bil mediert 50s i en Italia utarmet etter andre verdenskrig og dens suksess førte snart hun ham til å bli den italienske kollektiv ideologi.

Lamborghini MiuraLamborghini Miura

Hvor han ble født alt for verden av Gran Turismo. Vi kunne definere Lamborghini Miura som superbil som markerte veien videre i fremtiden. En enkel, skarp, enkel estetisk premiss: å være et dyr. Hans første versjon 1967 Han ble presentert med en V12 atmosfære 350 hk nådde 100 km / t stående start på 6,7 sekunder og 280 km / t topphastighet. Noen data aldri sett før. Enzo Ferrari ville ikke gjøre mye nåde til å se ut denne perlen av Sant'Agata Bolognese.

Maserati GhibliMaserati Ghibli

En annen modell som har overlevd til i dag, selv om noen sier at Maserati Ghibli er en av de bilene som gjennom årene har mistet sin identitet. født i 1967 under en tøff kamp mellom Maserati, Ferrari og Lamborghini ved å bringe til markedet de beste sport. Forutsetningen var den samme som den Miura, riktignok med en noe mer radikal estetisk. Ghibli søkt fremfor alt sportsånd. Men Gran Turismo utviklet i løpet av nitti i sports coupe, å ende i tilgang sedan dag. Sikkert noen børstet tårer da det ble annonsert muligheten for å installere den nyeste versjonen av Maserati Ghibli Diesel motor.

De Tomaso PanteraDe Tomaso Pantera

Italiensk kan være mindre enn hele listen, men kan ikke nekte for at De Tomaso Pantera Den har et gap i det i sin egen fortjeneste. De Tomaso ble opprettet av en ung italiensk - argentinsk heter Alejandro som returnerte fra Buenos Aires til Nord-Italia rundt 1940. Det han oppfylt drømmen sin, delta i Formel 1 racing og fant sin egen merkevare. Den unge flyttingen godt visste, var en nær venn av Frank Williams, og brukte sine kontakter for å gå inn på det amerikanske markedet på en ny måte. en 330 hk V8-motor produsert av Ford og en radikal, men med alle merker av italiensk identitet, som blendet amerikanske kjøpere fra 1971 estetisk.

Lancia StratosLancia Stratos

En racerbil å gå for å kjøpe brød. Hvis vi tror vi tror Stratos Rally, kanskje den mest radikale av bilene som er laget for denne type konkurranse. De levde sammen to versjoner i verden, avhengig av i hvilken kategori konkurrerer piloter, med 480 hk versjon av de mest radikale og det må være verdensmester mellom 1974 og 1976. Tre sesonger hvor lav og skarp silhuett gjort ham til en av de mest attraktive biler i øyeblikket. Produksjon gaten var minimal, nesten påskudd til å konkurrere i World Rally Championship. Ble solgt bare 492 enheter, Du kan forestille deg hvordan det er priset.

Ferrari 288 GTOFerrari 288 GTO

Lite kan sies om et merke som Ferrari, så suksess Ferrari 288 GTO Den har flere fortrinn hvis det passer. Sportslighet og eleganse var den høyeste så langt det italienske firmaet. Ikke at 288 GTO er å glemme dem, er at presset mest, spesielt den første delen av ligningen. 400 hk motor hentet fra en twin-turbo V8 1984 ble han den raskeste bilen i øyeblikket, den første til å passere 300 km / t og bare 272 enheter, alle i rødt ble produsert.

Ferrari F40Ferrari F40

Den nyeste modellen Enzo Ferrari ble født, og hevdet at kort tid før hans død. I 1987 den italienske merkevare møtte 40 år, dens grunnlegger, allerede syk, ønsket å feire med stil. Dermed ble han født en legende, kanskje den mest husket Ferrari historie. Maranello ikke nøl: kraft, atletiske og en bil kan ikke kjøre heller. Det har vært 30 år med hans fødsel og dataene gjøre noen skjelve. En V8 Twin CV 478 og 1100 kg som klarte å nå 100 km / t på 3,7 sekunder og 324 km / t toppfart. Tall som fortsatt i dag er tilgjengelig bare for de utvalgte.

Alfa Romeo 75 V6Alfa Romeo 75 V6 QV

Gjennom historien til Alfa Romeo, har vi sett hvordan regnskapene for det italienske firmaet har vært på en stram line ved flere anledninger. Disse italienerne var igjen da de avduket sin Alfa Romeo 75 V6 QV. En imponerende sedan som stod opp for sin kraftige nedgangen i nesen og en meget høy rygg, men fremfor alt for sin V6 192 hk. Vi har allerede prøvd i hans tid.

Pagani RPagani Zonda

Laget av en ingeniør ut Lamborghini fabrikken, Pagani C12 snart ble han en av de mest attraktive superbiler over hele verden. V12 450 hk med 1200 kg nesten fløy og dens kraft skulle økes senere. selv, I sin mest radikale (Zonda R) nådde 750 hk med kun 1,070 kg (En av tvangstanker av merkevaren). Avhengig av merke, modell klarte å stoppe klokken på Nurburgring i 6 minutter og 47 sekunder.

Du kan også være interessert i:

Mazzanti, italienske sports som vil få deg til å skjelve

Finalistene Årets bil i Europa 2017

De beste bilene på 80-tallet