Volkswagen Jetta 2015, flere endringer

Volkswagen Jetta 2015Volkswagen Jetta 2015Volkswagen Jetta 2015Volkswagen Jetta 2015

den Volkswagen Jetta 2015 Det er en av de store utbygginger som vil presentere det tyske firmaet i årets Hall of New York. Fornyet modellen vil være tilgjengelig i amerikanske forhandlere fra tredje kvartal, karakterisert ved de følgende forandringer.

Volkswagen Jetta 2015i estetisk kapittel, den Volkswagen Jetta 2015 idrett en renovert forsiden og baktil. På forsiden, fremhever det muligheten til å ha bi-xenon lys, pluss ekstra typen lys LED. For sin del, har Forsvaret en nydesignet bagasjelokket med nye måter også for støtfangeren og logoer. Til slutt, Inne i nye VW Jetta 2015 Den presenterer nye utførelser og avsluttet i bestemte områder av kupeen.

aerodynamiske endringer

Ifølge Volkswagen, den Jetta renovert 2015 gir sprang fremover i aerodynamiske form, med den nye utformingen av den fremre området og understellet, i tillegg til innlemmelse av en ny frontgrill ventilen med variabel åpning, som åpnes eller lukkes i samsvar med kjøreforholdene og i samsvar med motorens temperatur. Dette gitteret er bare åpnet når motoren virkelig trenger kjøling, ellers forblir lukket, hvorved favoriseres aerodynamikk av kjøretøyet.

Mer støtte, mer sikkerhet

den Volkswagen Jetta 2015 kan tilby flere enheter systemer og driver bistand, slik at vi kan si at dette fornyet Modellen gir et kvalitativt sprang i form av sikkerhet. Blant de ulike teknologiene inkluderer deteksjonssystem død vinkel, varslingssystemet tilbake trafikk, Forward kollisjonsvarslings og bi-xenon nevnte med variabel lysanlegg og adaptive AFS.

Volkswagen Jetta 2015mekanisk nyheter

området 2015 den Volkswagen Jetta for det amerikanske markedet for første gang vil inkludere den fornyede turbo 2,0 TDI firesylindret, direkte injeksjon og 150 hk, et drivmiddel og montert andre biler Volkswagen-gruppen, slik som Golf, Seat Leon og Skoda Octavia, blant andre. Sammenlignet med forrige TDI 140 hk, Volkswagen sikrer at Jetta 2015 det er opp 8 prosent mer effektiv, med en gjennomsnittlig utgifter anslått og under vilkårene amerikanske godkjenningen av 37 miles per gallon (tilsvarer ca 6,36 l / 100 km).

denne motoren 2,0 TDI 150 hk den Jetta 2015 Den inneholder teknologi clean Diesel, som fremhever SCR-enhet av selektiv reduksjon utslippene med katalysatoren. Dette elementet ved siden av Spesial AdBlue Den tillater betydelig lavere nivåer av forurensninger NOx (nitrogenoksider).

For de som foretrekker bensin, Volkswagen Jetta 2015 Den vil være tilgjengelig med en aspirerte 2,0 motoren 115 hk og turboalimentados 170 hk 1,8 TSI og 2,0 TSI 210 hk. Vi kan ikke glemme hybrid variant Jetta hybrid, med en samlet maksimal effekt på 170 hk og 1,4 TSI bensinmotor.