De mest absurde futuristiske biler i historien

De mest absurde futuristiske biler i historienDe mest absurde futuristiske biler i historienDe mest absurde futuristiske biler i historienDe mest absurde futuristiske biler i historien

Selv om det er mange Forsøk på å revolusjonere bil, Det er fortsatt forpliktet fire hjulinger, som arbeider for det meste med en forbrenningsmotor selv om elektrisk start gjør sitt steg inn i markeds- og at bruk veier. Men noen forsøk i fortid, nåtid og sikkert, fremtiden forsøk bryte med etablerte standarder. Jalopnik trekker opp en liste over de som har brutt, men dra nytte av deres 'galskap'.

1. Sir-Vival

Sir-Vival

kanskje den foliert å skape større sikkerhet bilen for fremtiden. hans konstruksjon med to deler var en holde sikkert kort for alle passasjerer i tilfelle ulykke. Basert på en Hudson 48 ', denne prototypen nådde ikke produksjon, i den tiden strømmen taket før sikkerhets- selv Nå er en virkelig perle av uvurderlig verdi og kan ses utelukkende på Samlingen oppfinner Donald J. Moore.

2. Curtiss-Wright flybilweekend

Curtiss-Wright flybilweekend

dette konseptet basert på en luftputebåt Det ble skapt av det amerikanske selskapet Curtiss-Wright, i 60-årene ble det konsolidert en av de største dedikert til fremstilling av luftfartøyer. Sin størrelse og sin mangel på praktisk fordømt siden starten.

3. H2O Genepax

H2O Genepax

Denne bilen er laget i 2008 det Det fungerte med vann, Jeg måtte til slutt overgi seg til en verden av elektriske biler. Den ble markedsført i Storbritannia og han endte som det måtte ende, av markedet.

4. General Motors Firebird Concept

Firebird Concept

På slutten av 50-tallet, General Motors ønsket å selge til sine kunder basert modell som ble opprettet for å oppnå fartsrekorder. De var galt i å forutsi fremtiden med denne bilen Firebird motor turbiner genererer mer enn 225 hk.

5. Ford Gyron

Ford Gyron

alt Ford nye ideer mellom 50 'og 60', den mest overrasket, ikke bare for sin glans og var modell practicidad- Gyron, som gikk i oppfyllelse 1961. dette tohjulsdrift med balansekontroller gyroskopisk present store ulemper, som en gjennomsiktig tak som blindet beboerne når solen kom og en utstikkende utkraginger kan bli bladene i ulykker som involverer fotgjengere eller motorsyklister som er involvert.

6. flygende bil

Aeromobil 2,5

Hvis vi snakker om flygende biler som tillater ja vi kan se fremover, men realiteten er at i dette har ennå ikke kommet til å være mer enn flyene med store hjul blending, uten mye suksess, fordelene med begge bilene. Den nyeste og en av de mest utført er Aeromobil 2,5.

7. Aptera 2e

Aptera 2e

elbil med skjemaer fly og noen interessante funksjoner, som denne tre hjul kjøretøyet kan akselerere fra 0 til 100 i løpet av mindre enn 10 sekunder og kan nå en maksimal hastighet på 137 km / t. Han har også gått en versjon fremdriftssystem plug-in hybrid (plug-in) men mest han har oppnådd har vært ute i 2009 i filmen Star Trek.

8. Aurora ESV

Aurora ESV

En prest med tro inne 1957 denne bilen bruker en Buick chassis 53 ', som han innarbeidet en treramme, elementer glassfiber og plast omsetning. Selvfølgelig, farget han og Buick navn var en svikt. I 2005 ble den restaurert og det er et eksempel på hva som ikke bør gjentas.

9. dymaxion

dymaxion

kanskje en av de store bilene som ikke lykkes i 1933 for sin estetikk, men det var en forhåndsvisning av minibusser og varebiler dag. Buckminster Fuller Han ga liv til en bil med sikkerhetsbelte, egnet for elleve passasjerer og bare forbrukes 7.8 l / km. en real omdreining på den tiden ...

Vi mener

Det er klart at mange av disse bilene har endt opp med å bli absurde prototyper uten fremtid, men det viktigste er å prøve og ikke stoppe i arbeidet med å gjenoppfinne bilindustrien. Hva vil bilen i 25 år?