Spørsmål: Hva er den beste bilen soltak?

Spørsmål: Hva er den beste bilen soltak?

den taket det er glass og det gir meg litt selvtillit hvis ulykke, men jeg antar at de har studert. Vil det ikke være bedre å spare henne sikkerhet?

Response Highway teknisk direktør Miguel Garcia-Puente

Det gjør det ganske overrasket med stivhet av krystallene eller, mer presist, glass av biler. De er ikke som servise. Har du prøvd eller sett bryte et glass med en hammer? Ikke du kommer til å tro. Noen svært nær måtte gjøre for å få et barn som hadde låst seg inne med nøklene ... Hammer spretter uten får ingenting.

den Automobile glass er herdet, for å oppnå en gradient av indre spenninger, som kan betraktes som ekvivalent med metallrammen i sjelen av armert betong. Mens overflatelaget er komprimert internt glass trekkes. En sone fungerer godt mot arbeidet som kompress, en annen spesialiserer seg på forlengelse, slik at du kan se i hammeren vibrerende som en tromme uten å bryte. Faktisk er den kompresjons den herdet glass, har selvfølgelig den samme motstand en stål. Som selv har så mange interne spenninger treffer noe skarpt hjørne-en hammer, for eksempel, og vil hoppe knust i små korn. Derfor, i frontrute vil laminater, for å fastholdes glasskår i et mellomliggende plastsjikt.

Selger er rett om hvor god passform tak Nå (det er et spørsmål om å bygge biler, fordi taket kom med dine guider, men hvis du beveger deg rundt ...), men frykten er gratis. Risikoen for roll er lav. Tåler en innvirkning på noe som falt over så godt eller bedre enn en ståltak. Jeg føler meg ikke mer usikker glasstak, men det er opp til hver enkelt.

Du kan også være interessert

- Biler og typer tak: solenergi, panorama ...

- Sjekk andre interessante spørsmål og tvil av andre drivere