Pålitelighet: salonger med færre problemer

pålitelighet salongerpålitelighet salongerpålitelighet salongerpålitelighet salonger

Mercedes C-klasse

Pålitelighet: 17,5 av 20

Påliteligheten av C-Klasse har alltid vært utmerket, noen ganger enda bedre enn andre modeller i Mercedes-serien. Men viss Diesel 220 CDi og CDi 250 har vært ofre for slepebåter og inestabilidadades regime. Årsaken har sine helt Delphi injektorer led strømproblemer. Ja, i de berørte enhetene de har blitt erstattet gratis. Visse V6 320 CDI lide effekttapene på grunn av tilstedeværelsen av urenheter, skjæres den elektriske forbindelsen kan forekomme inne i veivaksel posisjonssensor. Automatiske girkasser krever omprogrammering og trinser air condition kompressor er endret i ettermarkedet.

Kvalitet: 4 stjerner

De sitere luksuriøse materialer og forsamlinger får millimeter inne. Det er beklagelig, for å si tilstedeværelsen av billige materialer i de nedre deler av dørene. Videre, for å forbedre lydisoleringen og filtrering av vibrasjonene, er taket dobbelt og gulv drar nytte av den tykt teppe. I pausen gate puter har blitt erstattet.

highway Kommentar

Mercedes klasse C, der industrien pålitelighet er fremdeles pågår, bør ditt første plass til en bemerkelsesverdig dominert pålitelighet. Men først er truet på alle sider av utbyggere ikke så mye popularitet som Renault Laguna og Seat Exeo.

Renault Laguna

Pålitelighet: 17 på 20

Laguna glemt den katastrofale debut av andre generasjon, og har eksepsjonell pålitelighet. Tilfeller av tap av drivstoff oppdaget i enkelte modeller har blitt korrigert erstatning markedet booking. Visse dieselmotorer lide av feil elimineres ved omprogrammering av datamaskinen injeksjon. En rekke høylytte dempere har blitt endret av garantien. Med henvisning til den multipleksede elektronisk arkitektur er nå under kontroll. Men å beregne klimaet må ha blitt flyttet workshop for bedre temperaturkontroll. Ikke noe alvorlig i kort.

Kvalitet: 4 stjerner

Laguna tilbyr utmerket byggekvalitet. Innstillinger og enrases av legemeelementene som er nøyaktig og regelmessig. Dashbordet er støpt skum med høy tetthet. Med hensyn til påliteligheten av elementer av komfort, siterer funksjonsfeil i kombinasjonen av instrumenter som kan vise feilaktige data.

Vi mener

Lansert i 2007, Laguna hensyn til brevet sitt veikart. Force gjør sine innledende problemer på grunn av en opplevd nesten upåklagelig kvalitet og pålitelighet. Han får en fortjent andre posisjon.

Seat Exeo

Pålitelighet: 17 på 20

Påliteligheten av Exeo, litt renovert våren 2012 viser et godt nivå i stor grad fordi det tar Seat komponenter levert og testet mer enn de fleste av modellene av VW-gruppen. En tilbakevendende feil oppdaget: et problem med å starte opp i enkelte enheter. Årsaken, til strømledningen støvelen, noe som kan svekkes ved friksjon med de andre stykkene. Det må flyttes.

Kvalitet: 4 stjerner

Den Exeo ikke lenger en Audi A4 eldre generasjon som har gjennomgått noen kosmetiske innslag. Også på innsiden, er den ferdig meget germanske: faste materialer og justeringer i millimeter.

Vi mener

Hvis noen kan gi deg et smil A4 passerer en gammel bil for en ny Exeo det er et forslag verdig av interesse: kvaliteten på finishen er overlegen og pålitelighet er dominert.

Mazda 6

Pålitelighet: 16,5 til 20

Hvis den gamle generasjonen Mazda 6 forårsaket noen problemer for sine eiere denne saken ikke har blitt gitt til den modellen som har sluttet å selge i 2012. Vi merker over hele butikken rundt for omprogrammering av motorstyringen modul i visse diesel emitterende hvit røk, for å eliminere risikoen for motorens akselerasjon.

Kvalitet: 4 stjerner

Dette Mazda 6 drar nytte av en tilfredsstillende presentasjon vell av myke materialer i de øvre deler av dashbordet. Mens enrases kan være mer presis, ikke forsamlingen ikke forlate dårlig sted den blazon av Mazda.

vår mening

Vurderer japansk Alfa Romeo som Mazda har klart utfordringen med å produsere modeller med sportslig karakter uten å forlate avsett produksjon og påliteligheten av de legendariske japanske.

Toyota Avensis

Pålitelighet: 16,5 til 20

Vel unnfanget fra begynnelsen, lider Avensis noen rettinger. Flere hundre bensin versjoner ble kalt ved en modifikasjon av brennstofftilførselsrøret. Avensis ble påvirket av den gigantiske samtalen en anmeldelse i slutten av 2009, gasspedalen, defekt og må få en ekstra taco.

Kvalitet: 4 stjerner

Avensis fordeler fra en streng konstruksjon. Myke materialer på toppen av dashbordet er også en fryd for øyet og berøring. Assemblies blir også opprettholdt.

Vi mener

Bortsett fra to samtaler til å gjennomgå, har ingen tilbakevendende feil besudlet Avensis løp der pålitelighet er utmerket. På den annen side foreslår det kvalitet presentasjon fortsatt mangler i andre Toyotas.

BMW 3-serie

Pålitelighet: 16,0 av 20

3-serien har opphørt å bli solgt i 2012 har ikke opplevd gjentatte feil og har vist god pålitelighet. Men noen korrigerende tiltak var nødvendig i begynnelsen av sin karriere. De fokuserte på defekte dieselinnsprøytningspumper, automatiske transmisjoner, hydrauliske lager montert på trekkstengene til forakselen.

Kvalitet: 4 stjerner

Nivået av opplevd kvalitet er tilfredsstillende, men plast trim kan avgi lyder parasitter sirkulerende ujevn vei. Den lydisolasjon er ikke like bra som hos mange av sine rivaler.

Vi mener

Series 3 nylig erstattet, tilbyr ro når det gjelder pålitelighet. Men BMW Audi synes å ha kapitulert i domenet av kvaliteten på finish og materialvalg.

Volkswagen Passat

Pålitelighet: 16 på 20

Generelt har Passat ikke stoppet forbedring siden lanseringen i 2005. I 2010 ble en rekke bokser DSG 6 ennå har dratt nytte av å oppdatere sin programvare for å fikse bugs på grunn av en datafeil. I tillegg er 2,0 TDi 140 hk, den bestselgende, kan lide problemer oppstart knyttet til en datamaskin svikt i injeksjons datamaskinen. TDI 170 kan lide tap av effekt til lysstyring av partikkelfilteret. Air condition problemer er mulig for en elektrisk konflikt mellom makt og Bluetooth system. Endelig noen av modellene er utstyrt med 2,0 TFSI belysning kan lide motorhavari advarsel, problemet elimineres ved en enkel omprogrammering.

Kvalitet: 4 stjerner

Utenfor samlinger av forskjellige kropps elementer er blant de beste på markedet, men ikke perfekt, som å justere panseret forsegle oppreist. Innvendig og mer spesielt i dashbord-sammenstillingene er god. Men visse materialer er vanlig, særlig i de nedre delene.

Vi mener

Restyling på slutten av 2010 gir Passat en unektelig status. Pålitelig har også fordelen av en svært forsiktig produksjon tekniske alternativer som blir referanse.

Chevrolet Cruze

Pålitelighet: 15,5 av 20

Bygget på plattformen til Opel Astra, er Cruze produsert i Korea. De er svært pålitelig, de er hentet fra den erfarne "organ bank" av General Motors-gruppen. Men et lite antall hadde fortsatt å gå tilbake til butikken for å fikse drivstofflekkasjer i både bensinmotorer og diesel.

Kvalitet: 3 stjerner

Interiøret fordeler fra en givende presentasjon. Men imitasjon aluminium setter heller ikke glemme de billige materialer. En tilbakekalling er organisert for å korrigere en feil i sikkerhetsbeltet.

Vi mener

Chevrolet tilbyr en salong med et godt nivå av pålitelighet. Det er sant at Cruze ville fortjener en mer cudados ferdig, men til den prisen det har er vanskelig å finne noe bedre.

Lexus IS

Pålitelighet: 15,5 av 20

Lexus viser utmerket pålitelighet, men ikke hinsides kritikk. Lekkasje bremsevæske må skiftes kopper hovedsylinder. Den 220D lider nederlag injektorer. Videre, de fleste av IS markedet etter 2005 har hatt nytte endre adresse elementer, ved demultiplekser forverring glidelås mekanisme.

Kvalitet: 4 stjerner

Målet med Lexus, Toyotas premium-merke, er allerede etablert tyske sedan. ER behandling er riktig, uten noen pluss. En rekke sikkerhetsbelte retractors har måtte endres i verkstedet.

Vi mener

Lexus IS er svært pålitelig og tilbyr et ferdig innen japanske standarder, dvs. bra, selv om det er i en avstand fra den beste.

Skoda Octavia

Pålitelighet: 15,5 av 20

Som de andre salonger i VW-gruppen, har Octavia opphørt å bli solgt i 2012, og har en pålitelighet på et godt nivå. Imidlertid må en rekke bokser DSG omprogrammeres. Injeksjonen Datamaskinen må også programmeres på visse TDI ofre for startproblemer, ustabil tomgang, akselerasjon rykk i eller parasittvibrasjoner. Også noen feil i turbo.

Kvalitet: 4 stjerner

Innstillingene av karosserideler og påføring av maling ikke heve noen kritikk. Inne i nivået av opplevd kvalitet har økt, men er fortsatt bak de beste.

Vi mener

Skoda Octavia er noe mer enn en VW, Audi eller avhengig av floorpan, som inkorporerer de samme komponentene, for en mye lavere pris.

Audi A4

Pålitelighet: 15,0 til 20

Ungdoms defekter er i ferd med å bli utryddet. Noen 2,0 TDI utsatt for feil, bør et element radiator gassresirkulerings skiftes ut. Noen turboer viser en begrenset levetid. EGR ventiler ha tidlig svikt. Endelig er noen versjoner Quattro og S4 er oppstått feil clutch senterdifferensial.

Kvalitet: 5 stjerner

Audi i dag foreslår det beste når det gjelder finish. Og dette A4 er intet unntak, selv om det ikke er perfekt. Aromastoffer har høy kjøretøyer og innstillinger, på millimeteren.

Vi mener

Til tross for sine problemer i begynnelsen av sin karriere har vært godartet, er sin pålitelighet ikke blant de beste. A4 er igjen, mottiltak, være referansesegmentet i kvalitet ferdig.

Volvo V60

Pålitelighet: 15 av 20

Den første V60 led av data bugs: rattet, cruisekontroll, navigasjon, motor kalkulator. Svikt eliminert verksted. Mer problematisk, kan det føre til kortslutninger i de viktigste elektriske kontakt i airbag styreenheten, med sensoren på instrumentpanelet.

Kvalitet: 4 stjerner

Ekstern kvalitets ikke imot. Inni sin presentasjon (midtkonsollen i luften) og dens overflate er V60 tyskerne vis a vis de tyske sedaner, dog uten å utjevne.

Vi mener

For sine linjer og alvoret i produksjon, respekterer V60 tradisjonen med hjem med fokus på sikkerhet og soliditet. Helt pålitelig er et seriøst alternativ til tyskerne.

Ford Mondeo

Pålitelighet: 14,5 av 20

Mondeo -in 2013 modell ble lansert i april 2007, kommer helt renovert-er en av de mest pålitelige Ford. Et antall enheter har også nytte av en endring i retur ventil for vakuumpumpen for bremseforsterker. De har også oppdaget noen elektroniske problemer i de elektriske vinduene eller nøkkelfri start-system. Funksjonsfeil nylig frontlykter ha behov for en datamaskin intervensjon.

Kvalitet: 4 stjerner

Justeringer og skyll legemeelementene er riktige. Inne i ekstra omsorg er det unektelig. Dashbordet utstråler soliditet og dører dra nytte av en dobbelt tykkelse brett.

Vi mener

Godt bygget, veldig ordentlig ferdig, spesielt etter restyling av høsten 2010, og i dag svært pålitelig, er Mondeo oppført som en av kongene av verdien.

Peugeot 508

Pålitelighet: 14,5 av 20

Som Renault, Peugeot også mer pålitelig modeller som de som erstattet siden lanseringen foreslått. Så det første 508 selges ikke lider tilbakevendende feil boot 407. Ikke noe problem, motorstopp eller repeterende kalkulator, EGR ventil av startsperre enheter eller turboer. Men i 508 de har blitt funnet ganske mange tilfeller av utilsiktet tenning av vitner eller sporadiske problemer med komfortfunksjoner. Å være noen ganger nødvendig å stoppe, stoppe motoren og lås bilen for å hente virkningsløs funksjon.

Kvalitet: 4 stjerner

Dette er salongen Lion Brand kommer nærmest den tyske, uten å overvinne dem. Kroppen elementene er helt fremmedgjort og enrases er vanlig. Inne puster kvalitet på alvor. Dashbordet ser skåret blokk. Albuene oppmerksomhet til toppen av dobbeltdører mottar en fleksibel foring.

Vi mener

elegant stil raffinert, behagelig overflate inspirert I tyske sedan? Produsert i Rennes på den samme strengen som Citroen C5 508 har et sunt og balansert mekanisk basen.

Citroen C5

Pålitelighet: 14 på 20

Flere beslutninger har blitt oppdaget i Citroen C5, nesten alt løst under garantien. På den ene siden har de turboer blitt erstattet i 1,6 HDi og 2.0 HDi kalkulatorer har blitt omprogrammert. Disse samme dieselmotorer, kjølevæskelekkasje er uheldig på grunn av svikt i EGR ventil. Sjeldnere en veivaksel tetning kan være ansvarlig for lekkende smøremiddel. En vesentlig anropet er arrangert for å erstatte tilbakeslagsventilen til vakuumpumpen for bremseforsterker i mer enn 20.000 kopier av C5. Elektronikken er underlagt noen bugs: datamaskinene som styrer strøm vinduer og kabler er endret.

Kvalitet: 4 stjerner

Utad utformingen av de ytre linjer dra nytte av en reell produksjon kvalitet. Inne bruker dashbord rikelig myke materialer og drar nytte av nøyaktige justeringer. Men noen hull behandling klagesanger. I Tourer flypose guider de har blitt erstattet av garantien, samt enkelte sylindere.

Vi mener

C5 bekrefter at med god design og god kvalitet finish kan utfordre overlegenhet av tyske mark. Det er bedre sin elektroniske pålitelighet.

Opel Insignia

Pålitelighet: 13,5 til 20

Selv små feil ungdom er mange: det utladede batteriet feil GPS, klimaanlegg, EGR ventil. Noen 1,6 bensin lider overoppheting av defekte termostater. Rist 2,0 CDTI-motor akselerasjon eller overoppheting av FAP trenger omprogrammering motoren kalkulator. FingerSafe funksjon foran vinduene har behov for en tilbakekalling.

Kvalitet: 3 stjerner

Både utenfor og inne i Opel Insignia viser en tilfredsstillende presentasjon. De ble detektert i noen enheter tilfeller av inntrengning av vann inn i kupeen.

Vi mener

Ved utforming og presentasjon, ikke Insignia ikke huske hans forgjenger, Vectra. Og hans ungdoms defekter gjelder bare begrenset med antall enheter.