Nissan X-Trail 2017: prisene storebror Qashqai

Nissan X-Trail 2017: nå tilgjengelig den nye 7-seters SUVNissan X-Trail 2017: nå tilgjengelig den nye 7-seters SUVNissan X-Trail 2017: nå tilgjengelig den nye 7-seters SUVNissan X-Trail 2017: nå tilgjengelig den nye 7-seters SUV

For noen uker siden, confirmábamos jeg at Nissan hadde fornyet eldste bror Qashqai, den X-Trail. Nå kan vi flytte range 2017 dette SUV med Interiøret kapasitet på opp til syv passasjerer allerede tilgjengelig de offisielle forhandlere av merkevaren i Spania.

den Prisene 2017 Nissan X-Trail området mellom 25,800 euro og 42.600 euro (Initial hastighet kan variere fra den 22,900 euro, å lansere spesielle kampanjer og tilsvarende rabatter allerede inkludert). Trimme nivåer som det tilbys i vårt land er fire: Visia, Acenta, N-Connecta og Tekna.

Nissan X-Trail 2017Nissan X-Trail 2017: høydepunkter

I den estetiske kapittelet, den viktigste utviklingen i utseendet på Nissan X-Trail 2017 Vi er funnet i området foran, med små endringer i V-Motion grill. Dette skjer for å få mer tilstedeværelse med en bredere, hvortil det tilsettes ett redesign i frontlykter og tåkelys, De passerer vedta en rektangulær form. På den annen side kan de versjonene som innlemme teknologien Full LED-lykter også gjennomføre en adaptiv belysning.

i Interiøret Nissan X-Trail 2017 mindre endringer ble også sett i utseendet ratt og i nærvær av nye materialer som det japanske firmaet tar sikte på å prise den opplevde kvaliteten på kupeen. En praktisk nivå og interiøret modularitet, Systemet glidende seter med ryggstøtte i den andre raden er opprettholdt. i henhold til Nissan, det tilgjengelige lastevolum i bagasjerom versjoner av fem seter Det øker svakt fra 550 til 565 liter kapasitet (Den totale lasteplass med alle seterader kan nå 1996 liter).

Nissan X-Trail 2017mekanisk tilbud Nissan X-Trail 2017 Den består av to dieselmotorer-en 1,6 dCi 130 hk og 177 hk 2,0 dCi og bensin-en 1,6 DIG-T 163 hp. Den type girkasse som er standard er en sekstrinns, selv om det i noen versjoner kan også velge en automatisk xtronic kontinuerlig variabel.

Nissan X-Trail 2017: autonomt drivsystem PROPILOT

I avsnittet sikkerhet og kjøre assistenter, den viktigste innovasjon i den fornyede Nissan X-Trail Vi fant i inkorporering av autonom kjøreteknologi PROPILOT. Denne teknologien er i stand til å styre seg selv uten menneskelig inngripen kjøretøyets styring, akselerasjon og bremsing ved kjøring på motorveier eller i lav trafikk metning.

den PROPILOT teknologi forbedrer kapittel Sikkerhets Nissan X-Trail 2017, en SUV som han var allerede regnet med avansert teknologi som intelligent system nødbremsing, systemet fotgjenger anerkjennelse og enhets Bakre tverr trafikk deteksjon.

Du kan også være interessert i:

- Nissan X-Trail vs Skoda Kodiaq: Hva er den beste 7 seter SUV?

- Nissan X-Trail Scape, med drone gave

- For å teste Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 hk