Alle biler og lastebiler som er produsert i Spania

Biler produsert i SpaniaBiler produsert i SpaniaBiler produsert i SpaniaBiler produsert i Spania

Og feire Columbus dag, god tid derfor å gjennomgå og oppdatere listen over globale biler som er produsert i Spania. Katalogen av kjøretøy som er født innenfor våre grenser (mange også i absolutt eksklusivt for alle) Fortsetter å vokse hvert år ... pluss nye registreringer av produksjonen som vi har informert denne uken. Opptil 110.000 biler De har kommet ut av en av våre anlegg i så langt i år, Tallene som plasserer oss siden sist mars i åttende plass over hele verden som en produsent kjøretøy.

Selv om det fortsatt langt fra brutal produksjon i Kina (I 2015 den asiatiske giganten produsert ikke mindre enn 24,5 millioner biler, noe som betyr 27 prosent av det globale total), Er det klart at vekten av Spania i motorbransjen er økende. Et godt tegn, ingen tvil, er å observere bredt utvalg av biler er produsert her, mange av dem selger autentiske som de er bare produsert i et av våre anlegg.

den Renault fabrikker i Valladolid og Palencia født, for eksempel, Kadjar, den Mégane eller Captur. Plant Almussafes (Valencia) Regnes som en av kronjuvelene av Ford over hele verden, så lenger blir produsert der fra Kuga, til Mondeo eller stor familie S-Max og Galaxy. Noe lignende skjer i Figueruelas (Zaragoza), hvor Opel og monterer den nye Corsa, Mokka X eller Meriva og kort tid, også takket være C3 Picasso henhold til PSA-gruppen. Og selvfølgelig kan vi ikke glemme to andre historiske referanser fabrikker i Spania, som er Martorell (der Seat produserer Ibiza og Leon, og Audi Q3) eller PSA Vigo (der Citroën produserer C4 og Grand C4 Picasso, den partner eller C-Elysee, i tillegg til fabrikken i gruppen i Madrid som fremstår som en vellykket C4 Cactus. Landaben (Navarra) er en annen klassiker: det Volkswagen Polo produserer.

Spania fabrikker kartMen ikke bare de lever de spanske personbil fabrikker, mye mindre. mange lastebiler og kommersielle derivater oppstå mellom våre grenser, som ulike modeller Iveco (Med planter i Valladolid og Madrid) eller Nissan (Som ved siden av den populære Zona Franca fabrikk i Barcelona hvor den produserer trykk eksklusivt for Europa, presenterer det et stort anlegg i Avila). I alt det ovenstående 44 modeller De forlater våre fabrikker, blant disse er regnet 4 elektriske biler, hybrid 1 og 6 annen gass drevet. Deretter la vi alle hele listen hentet fra den nyeste årsrapport for Anfac.

Biler "Made in Spain"

Audi Q3 og RSQ3 (I sete Martorell, verdens eksklusive).

CITROËN: C4 Picasso (PSA Vigo, verden eksklusiv) C4 Cactus (PSA Madrid, verdens eksklusive) C-Elysee (PSA Vigo, verdens eksklusive).

FORD: Galaxy (Almussafes, verden eksklusiv) Kuga (Almussafes, eksklusivt for Europa) Mondeo og Mondeo familie (Almussafes), S-Max (Almussafes, verden eksklusiv) Tourneo Connect (Almussafes, verdens eksklusive).

Ford GalaxyMercedes: Klasse V (I Vitoria, verdens eksklusive).

NISSAN: Press (I Barcelona, ​​eksklusivt for Europa) Navara (Barcelona).

OPEL: Corsa (I Figueruelas, verden eksklusiv) Meriva (I Figueruelas, verden eksklusiv) Mokka X (Figueruelas).

PEUGEOT: 301 (PSA Vigo-ikke selges Spania-).

RENAULT: Captur (I Valladolid, verden eksklusiv) Kadjar (I Palencia, eksklusive verden bortsett fra Kina) Mégane (Palencia), Twizy (I Valladolid, verden eksklusiv) alaskan (Nissan Barcelona, ​​kommer snart).

SEAT: Ibiza (I Martorell, verden eksklusiv) Leon (I Martorell, verdens eksklusive).

VOLKSWAGEN: Polo (Navarra).

Og kommersielle lastebiler "Made in Spain"

CITROEN: Berlingo og elektrisk Berlingo (PSA Vigo, verdens eksklusive sist).

Ford Transit Connect (Almussafes, verdens eksklusive).

IvecoIVECO: Daglig (Valladolid), Stralis (I Madrid) og Trakker (I Madrid).

MERCEDES: Vito (I Vitoria, verdens eksklusive).

NISSAN: NV 200 (I Barcelona, ​​eksklusivt for Europa) 200 elektrisk NV (I Barcelona, ​​verdens eksklusive) NT 500 (Avila) og NT400 Cabstar (Avila).

PEUGEOT: Partner (PSA Vigo), elektrisk partner (PSA Vigo, verdens eksklusive).

RENAULT: Mégane VU van- -Tourism (i Palencia, verden eksklusiv)

Du kan også være interessert i:

Iveco Stralis, den eneste tung lastebil Made in Spain

C4 Picasso produksjon Made in Spain