Citroen C3, nå med automatisk EAT6

Nå på salg Citroen C3 1.2 Puretech EAT6Nå på salg Citroen C3 1.2 Puretech EAT6Nå på salg Citroen C3 1.2 Puretech EAT6Nå på salg Citroen C3 1.2 Puretech EAT6

Bare noen måneder etter ankomst i det spanske markedet, Citroën introdusert og interessant endringer i det område av nytte C3.

Hvis et par dager siden var det SUV Peugeot 3008 som føres til innlemme EAT6 automatisk endring av momentomformer, nå slå til nær ham Citroen C3. Denne type av overføring kan være asocial hos 1.2 turboladet bensinmotor Puretech tresylindret og 110 hk.

den trimme nivåer som du kan velge Citroen C3 1.2 Puretech 110 hk EAT6 De kalles Føl og Shine og start pris med denne type motor og girkasse starter ved 16.200 euro.

Når det gjelder forbruk og utslipp, for C3 1.2 Puretech 110 hk EAT6 det franske selskapet PSA Group kunngjorde en gjennomsnittlig forbruk av drivstoff 4,9 l / 100 km og CO2-utslipp på 110 g / km, så denne versjonen er unntatt fra VRT i Spania.

Citroen C3Citroen C3: Hva betyr endringen EAT6?

For en bil som Citroen C3, innføring av EAT6 automatisk endring av momentomformer Det bringer merverdi, så vel som større anvendelighet og variasjon i dens rekkevidde.

Når det gjelder kjøring, det franske selskapet hevder at denne type overføring sørger raskere, flyt og mykhet i overganger mellom tannhjul. En av særegenheter i denne EAT6 endring funnet i sine to driftsmodi -Sport og snø-, i tillegg til standard eller normal. I det første tilfellet, Sport, det direkte påvirker den elektroniske parametere av overgangen mellom tannhjulene som gir mye raskere i hver av de forandringer, og dermed bidra til å øke følelsen av sportslig kjøring deres komman. For sin del, justerer Snømodus automatisk rammebetingelsene endres etter hvert som enkeltpersoner og asfalt komplisert forhold med tilstedeværelse av snø eller lave motoriske ferdigheter.