Alfa Romeo Spider 4C og 4C 2016, er sporten fornyes

Alfa Romeo Spider 4C og 4C 2016, de fleste utstyrt sportssenterAlfa Romeo Spider 4C og 4C 2016, de fleste utstyrt sportssenterAlfa Romeo Spider 4C og 4C 2016, de fleste utstyrt sportssenterAlfa Romeo Spider 4C og 4C 2016, de fleste utstyrt sportssenter

Det er ingen tvil om at Alfa Romeo 4C, både i variant kupé som 4C descapotable Spider, er det en av mest spennende sport de har truffet markedet de siste årene. hans monocoque karbonfiber, veiing bare 1000 kg og turbomotor 240 hk De er ansvarlig for å glede noen lover for kjøring, blir alle tider i en to-seters bil hued følelser. Vel, ingen personlighetstrekk som vil endre seg nå, men det italienske merket selv bare annonsere for USA umiddelbare oppdatering med den hensikt å øke dens sportslig bilde. Kort tid etter at den er planlagt å trykke Europa.

Estetisk, den nye Alfa Romeo 4C og 4C Spider 2016 bare vise modifikasjoner, opprettholde en svært sporty utseende nå, ja, forsterket av noen ekstra element karbonfiber dividert med kroppen. Mer viktig er annonsert, men muligheten nå må legge en nye eksos Akrapovich utviklede titan. Alfa Romeo er spesifisert i annonsen hvis du øker din makt, eller hvis redusere vekten, men vi kan satse på at ja. Det er en lignende system som de allerede monterte mange Porsche, BMW og selv Renault Megane RS siste.

Hva gjør bekrefte Alfa Romeo nå er at dette nye eksossystem 4C og 4C for Spider Det vil også styrke sin sporty lyd. Elektronisk styrt av ventiler, Symphony varierer i henhold til kjøremodus valgt. Alle en trygg nytelse for ørene, spesielt i sin variant Spider, som vil legge til visuelle virkningen du vil sette pris også noe å sitte på hans lugar.

Alfa Romeo 4C og 4C Spider: mer utstyr

Den nye Alfa Romeo Spider 4C og 4C tilbyr også innenfor det en ny linje med karbonfiberinnsatser (Carbon Fiber Trim Package, ring) til å vikle ventilasjonsanleggene, instrumentering, girspaken eller manuelle padleåre bak rattet. en møbeltrekk så langt ikke-eksisterende i to-tone skinn Tobakk / Black og en ny lydutstyr signert av Alpine med nye høyttalere høyere kvalitet og Bluetooth, vil USB og iPod-tilkobling være andre forbedringer. For sin del, vil 4C Coupe varianten inkluderer en ny skinnhanske med egen lås, mens 4C Spider oppgradere innbruddsalarm.

mekanisk, og med unntak av spørsmålet om hva som kan unnslippe å bringe nye Akrapovich, Alfa Romeo 4C og 4C Spider ingen nyheter. hans motors 4 sylindret 1,7 TBi ville teoretisk gir 240 hk, med et dreiemoment på 35,7 mkg mellom 2200 og 4250 omdreininger pr. Settet vil bli assosiert med en TCT automatisk dobbel clutch girkasse 6 trinns, med sitte sport 0 til 100 km / t på bare 4,5 sekunder og en tjenestemann fra forbruk 6,8 l / 100 km.

Du kan også være interessert i:

Alfa Romeo Giulia 2016

Sammenligning: Alfa Romeo Giulietta QV vs Ford Focus ST