Min erfarenhet som förälder till tvillingar i Auris Hybrid Toyota

Bil att bära tvillingarBil att bära tvillingarBil att bära tvillingarBil att bära tvillingar

Det är inte lätt att vara förälder till tvillingar. Eller, i mitt fall, dubbel, för att vara exakt. Du måste vänja från början till inte jämföra (och ofta är oundvikligt), att concienciarte att det blir nätter (många) än dåligt kommer att gå igen (fasor!) Eller anta (men aldrig sluta besvära) du kommer att höra av gata många gånger högre än för "utseende, om de upprepas". Ja, förmodligen själv innan jag sa det. För hans identiska fysiska och kläder de vill bära samma, svårt att förstå, men de är två helt olika personer, med sin egen karaktär, men få tror att det, med ditt namn: Zinnia och Mireia, i vårt fall ... och ingen " tvilling". Liksom Toyota Auris Hybrid att vi i dag försöker mig (ja, jag skulle nästan säga nu på min fritid 8 hours'm journalist och tester bilar), är ingen klon. Det kan vara en hybrid med en nästan modellerade system som har populariserade Toyota Prius, och som en mindre Yaris Hybrid. Men det har sin egen personlighet, och är också unik. Utom Lexus CT 200h, eller en plug-in VW-koncernen, ingen annan kompakt hybrid ren som det, än mindre med en sådan konkurrenskraftigt pris.

Toyota Auris Hybrid: två motorer, dubbel upplevelse

Under vår långsiktiga testa en månad till Toyota Auris Hybrid Vi har talat om hur lite du spenderar. Men erfarenheter som vår måste vi markera den. Som förälder till tvillingar, du inte bara att vänja sig vid att de innebär två i blöjor, krämer eller vacciner, men också oftast blandad utfodring. I mitt fall, (kostar och mer än 20 euro) en burk mjölkpulver ... varje 3 dagar! Och det i flera månader. Jag gör inte bättre hänsyn, jag vill inte att skrämma dig så snart, men också bidrar till dagis om när du är klar mammaledighet, du har ingen att lämna dem ett par månader. Det var inte mitt fall för evigt tack, mamma! Så 3,3 l / 100 km har jag sett att spendera ner från hemmet till arbetet för mer än 40 km, tack vare de goda resultaten av dess användning i elektriska, är exceptionella: min erfarenhet säger mig ca 4,5 l / 100 km om jag går på en diesel bra. Och under helgen vecka Jag har alltid flyttas runt 5,0 l / 100 km i genomsnitt, oberoende av vägen. Ja, Toyota Auris Hybrid att spara.

Men att vara far till tvillingar, Förutom konsumtion och pengar, finns utrymme prioriteras. Och det är där han förvånade mig en Toyota Auris Hybrid, i princip, Jag skulle aldrig upp som rymliga familje alternativ. Vi började inne, där det stora problemet är den tillsätts i den bakre raden utrymmet måste alltid rida par två barnstolar grupp 0, 0+ och 1: Bulking och mycket. Och du har inget val, det är din säkerhet. så Du behöver en hel del bredd, bra benutrymme och ett plant golv. Och detta Auris möter tre aspekter. Du behöver inte mer av dem 74 centimeter ben vi mäter, medan dess nästan 140 cm bred i den 2: a raden i praktiken bara se en stor minivan. För att ge dig en idé, är min inhemska bil en Nissan Qashqai + 2 och det monterade inte skrivit Central Plaza stolar. Här, som ni kan se på bilderna, Ja jag passar mellan stolarna, tight, men in.

Det passar tätt; inte lura dig själv i några Quepo bilar mellan stolarna.

Uppdraget utfört, så beröring passera slutliga analysen ännu mer engagerad: stammen. Jag antar att jag förstår. Gemelar första vagn, barnvagn senare. Väska med blöjor, flaskor och mjölk, byta kläder, leksaker ... bättre än mindre mobilisera på semester. behöver inte säkert mycket utrymme och som även uppfyller Toyota Auris Hybrid. På bilden har du testet två barnvagnar, två cyklar, två skotrar som har fört dem här julen Kings, två bollar, två hjälmar ... Allt går. Och ja, om de är flickor, vänja: Djupfryst universum (och låtar) kommer nu alltid en annan i familjen. Kanske om det inte var tillräckligt.

Stammen av Toyota Auris Hybrid kan allt: missa inte de två vagnarna av de två till bottenderas nästan 400 bra liter mätt med vårt tekniska center är exemplarisk för kompakta. På dagen, jag försäkra er inte kommer att behöva mycket mer. Och om du tänker på sommaren kan du välja samma Auris Hybrid Touring Sports familj i kroppen, med större kapacitet. I varje fall i dag redan har en hybrid bilbatteri är en kompromiss: vad passagerarna vet var batterierna gå?

Även i Toyota Auris Hybrid skärmar är ett tillbehör för att tacka de småAvslutar helgen och vår familj erfarenhet ombord på en kompakt familjebil som också Jag var övertygad av dess mjuk gång och komfort dämpning. Och, när du reser med små barn är det också en garanti. Steg i eftermiddag vittnet av vår sektion taxning till en annan användare. Jag kommer hem med min fru och mina flickor. Eftersom, som du fortfarande tvivlar eller rädsla, kommer jag övertyga min sista tanke: om ett barn är det bästa jag kan ge dig livet, tänk belöna dig med två åt gången. Varje dag jag tacka dig för det. Det är utan tvekan det bästa jag kunde hända i livet. Och jag tror inte att jag behöver berätta vad var och en representerar den andra: det är att ha en själsfrände med vem man ska dela allt och spela när som helst. Jag lovar.

Notera Miguel G. Puente: Diskret, Jordi, subtila, gjorde dessa slutliga fraser som du vill förstå att ha två motorer som Toyota hybrid är bättre än en? Om du inte har varit väl det verkar liknelse.