RFEDA avgår Joaquín Verdegay, vice vd för RFEDA

RFEDA avgår Joaquín Verdegay, vice vd för RFEDA

Joaquín Verdegay bara ta avstånd Kungliga spanska Automobile Federation, Beslutet har redan informerat VD för företaget, Carlos Gracia. Verdegay Han höll ställning RFEDA vice president och han var en av de högt uppsatta medlemmar av styrelsen för den maximala spanska fordons myndighet. Verdegay meddelade sitt beslut strax innan det kom igång världsrådet i Paris, höll dessa dagar och det kommer, till exempel senaste besluten av högsta globala fordons auktoritet på regler och kalendrar.

I hans kort uttalande, Joaquín Verdegay Han säger: "Efter nästan trettio år som vice VD och medlem i styrelsen för Kungliga spanska Automobile Federation, har jag beslutat att ge upp den positionen och ge mitt ansvar till min eventuella efterträdare kan ge frisk luft i hantering av vår sport.

Jag vill tacka alla människor både i och utanför denna institution har möjliggjort RFE A återfinns i dag på sin plats i den nationella och internationella scenen, en position som jag hoppas ha bidragit -siquiera mínimamente- med mitt arbete och engagemang.

Det har varit en ära och ett privilegium att ha varit en del av laget av RFE de A under alla dessa år, eftersom det för mig är det ett obestridligt faktum att personalen i hemmet är dess största tillgång.

Jag kommer att fortsätta kopplad till en värld av motorsport fans -Min hindra mig något annat, genom min aktivt deltagande i idrott och mitt tillstånd som jurist och därför kommer jag till ditt förfogande och du kan alltid räkna med mig. "

Som framgår av deras Linkedin-profil, Joaquín Verdegay tar praktisera lag sedan 1979. Specialiserad på civilrätt, Mortgage, Registral och stadsutveckling har Verdegay ingripit i frågor inom hela det nationella territoriet, rådgivning regering, privata enheter och individer, mycket speciellt när det gäller exproprieringar och registrerings forskning gårdar. Han har varit tekniskt bistånd i femton år till det kommunala stadsplaneringskontor i staden Madrid, där han skapade och regisserade Research Team Registral. Medlem i redaktionsrådet för Journal of Urban Planning Law and Environment, är också regelbunden medarbetare till tidningen El Mundo.

Hittills han ockuperade vice ordförandeskapet i Kungliga spanska Automobile Federation och medlem i World Council of FIA, FIA VD och Officers Volunteer kommittén och ordförande i kommissionen för historiska fordon RFEDA. Verdegay var författare till den första officiella spanska översättningen av den internationella Sporting Code of FIA och historia hundraårsminnet av FIA.