Renault och Honda verkar vara tydlig: Alonso lösning?

Renault och Honda verkar vara tydlig: Alonso lösning?

Den efterlängtade mötet ägde slutligen rum i går efter den långa klass. upp Flavio Briatore Han tappade att analysera i första hand framtid Fernando Alonso. "Vi måste vänta och se vad som händer med motorn och laget", erkände till media.

Chefen för Honda Motorsports, Masahi Yamamoto, Slutligen han kom till Monza från Japan, och ingenting annat göra det träffade Chase Carey, vilket är den nya Ecclestone och Ross Brawn, båda Liberty, alla med Jean Todt ordförande för FIA. Och de alla hade ett gemensamt mål: Honda kommer inte att förlora under några omständigheter.

Alla erbjuds att hjälpa och försöka övertyga slangbella till steg till Toro Rosso De inte tänkt att förlora dem pengar, eftersom de kommer att investera samma athletically de kan få mer tid och mindre tryck att växa och göra en verklig racing motor, och har laget på horisonten "mor" av Red Bull när du vill hoppa titel 2019 eller 2020.

Detta är situationen i fråga och kan snart ha ett resultat. Yamamoto Sedan gick han för att se Hasegawa, chef för Honda i F1, och det var en bra tid tills det slutade Zak Brown, McLaren chef. De slutade runt 09:00.

Renault har gett sitt OK att motorisera McLaren och Toro Rosso drop, eftersom du bara kan ge motorer tre lag-sitt eget lag, Red Bull och Toro Rosso-, men inte till vilket pris. De är medvetna om att Toro Rosso Det lämnar mycket nytta eftersom det sparar 12 miljoner euro för att betala för din motor, plus översvämmar indonesiska pengar Sean Galael nästa säsong, och eftersom de gör dig en tjänst, be om något i gengäld.

Begäran är antingen ekonomisk ersättning eller Carlos Sainz, som det är galet för musik sedan förra säsongen att Renault startade uppvaktning Madrid. också Renault laget vinner ingenting förändring Toro Rosso till McLaren, eftersom det debiteras samma vara en annan kund till din motor, men förutsätter risken, i likhet med Red Bull, Yo föras på rätt spår genom att inte en, om inte två lag med samma motor.

slangbella se alla rodd i samma riktning och är medveten om att om de nya ägarna föreslår att du denna förändring kan vara bra för dem i framtiden att ta rough med en smidig, eftersom i stort sett har de inte levt upp till krav.

McLaren förnekade igår att Toro Rosso Han har lagt som ett stopp 18 timmar från söndag eftermiddag att nå en överenskommelse mellan alla parter, men om inte denna kväll vid någon tidpunkt nästa vecka bör vara ett meddelande, med chassit klar 2018 i frånvaro avgöra vilken motor passform, vital beslut att avsluta bilen i slutspurten.

i går Fernando Alonso, medan det osäkra balans mellan vad du vill och vad man kan säga offentligt att upprätthålla, fortsatte att trycka på sin i en intervju på den officiella webbplatsen för World "formula1.com""Jag måste fatta detta beslut. men också mitt team, McLaren. Vi har alla ingredienser för att bli en stor grupp, vi behöver bara att bli mer konkurrenskraftiga, så jag hoppas att vi hittar konkurrenskraftiga paket för nästa år. Det skulle göra det mycket lättare att fatta beslut. Att tro är en sak, men jag måste se verkliga resultat. "