Detta är den formel 1 Alonso 2015

McLaren-Honda MP4-29H Fernando AlonsoMcLaren-Honda MP4-29H Fernando AlonsoMcLaren-Honda MP4-29H Fernando AlonsoMcLaren-Honda MP4-29H Fernando Alonso

teamet McLaren, Brittiska Formel 1 team, kunde testa sin roman officiellt MP4-29H bil prototyp, drivmedel slangbella (Hittills har de hade lämnat motorer Mercedes), och som kommer att Fernando Alonso, Pilot nästan säker för 2015 säsongen (inget officiellt uttalande ännu).

Ansvarig för att testa McLaren-Honda MP4-29H Det har varit reservförare för laget, stoffel vandoorne, som knappt kunde avsluta tre varv i testet (cirka åtta timmar) utförs av FIA i spårande Yas Marina (Abu Dhabi). Efter den andra omgången, stannade bilen på banan och McLaren ingenjörer inte få bilen kunde åter skjuta. Elektronisk problem staplade upp bakom varandra och det var omöjligt att finjustera mekanik, men Eric Boullier -Director av laget motiverades med att förklara att det är svårt att koppla arbetet med sitt team med Honda och det tar tid att nå full ömsesidig förståelse.

Samtidigt Yasuhisa Arai -head av tävlingen divisionen nämnda Honda- V6-motorn är fortfarande under utveckling och de behöver för att göra vissa förbättringar för att nå Australien (första tävlingen för 2015 säsongen) i de bästa villkoren.