Fiat Doblò och Ducato 2016: nu med nya Euro 6-motorer

Fiat Doblò och Fiat Ducato 2016 bilderFiat Doblò och Fiat Ducato 2016 bilderFiat Doblò och Fiat Ducato 2016 bilderFiat Doblò och Fiat Ducato 2016 bilder

den tillträde i kraft av standarden euro 6 för drivlinor fordon företag Ljus Nästa månad september, Det har varit en förnyelse intervallet mekanisk modeller Ducato och jag böjer Fiat professionell.

den tillverkare Italien har valt genom att tillhandahålla två lösningar tekniker annorlunda beroende på vilken typ av utnyttjande som det är att vara ägna fordonet, differentiera denna fråga till versioner avsedda överföringen passagerare Beträffande tillägnad transport av varor.

i först av fallen användningar systemet återcirkulering gas avgasrör lågtrycks~~POS=TRUNC (LPEGR), i vilken dispense injektion av tillsats AdBlue och sålunda är mer ekonomiska för användaren.

den process involverar passerar gaser avgas för filter partikel DPF, senare kyla det en radiator och återcirkulera genom EGR-ventil låg tryck tillbaka till turbin överladdnings.

den LPEGR systemet Den installeras i intervallet motorer turbodiesel Multijet2, den första baserat en blocket fyrcylindrig 2,0 liter generering av en effekt 115 hk med maximalt vridmoment 290 Nm.

som alternativ även de erbjuder andra tre alternativ högre effekt 130, 150 och 180 hk, med par toppar 320, 380 och 400 Nm respektive, i samtliga fall på en bänk 2.3L och tillhörande lådor manuella ändringar sex relationer.

för versioner för transport av varor det har valt av en SCR-system med filter partiklar och behandling avgasrör av injektion av AdBlue, för vad som en insättning 15L.

Fiat Doblo och Fiat Ducato 2016Erbjudandet här fokuserar på ett säng namnges Ecojet 2,3 liter med en effekt 150 hk, vilket genom inkorporering en liten generator, systemet adress elektrohydrauliska, Start& stanna och förvaltning intelligent elektronik specifika, får de en besparingar bränsle till 7 procent mot versioner mekanisk LPEGR.

Fiat Professional håller även version Natural Power,blocket 3,0-liters som levererar effekt 136 hk, Det fungerar genom att metan, en nivåer utsläpp extremt låg och nu även monterade på varianter Ducato Combi nio passagerare.

När det gäller Doblo intervall, Euro 6 mekaniker löses med fyra nivåer Power, de två första med 80 och 95 CV, baserat på den lilla blocket 1,3 liter Multijet II, medan högre prestanda ett kraftverk tilldelas 1,6 liter, också Multijet II, genererande 105 eller 120 hk.

Detta intervall av mekanisk Den finns i EcoJet versioner, att genom inkorporering Start-system&stopp, däck låg resistans valsning, olja låg viskositet, generator intelligent, samt pump olja förskjutning variabel och paket aerodynamisk, få en avsevärd minskning av konsumtion och nivåer utsläpp.

Det håller också Bi-Fuel motor, gas / metan, ca 1,4 liter blocket TurboJet i detta fall med kraft 140 hk.

Du kan också vara intresserad

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

Alla nya bilpriserna i Autopista.es