2017 nya lastbilar Scania hytt fullt plant golv

Nya lastbilar Scania 2017 bilderNya lastbilar Scania 2017 bilderNya lastbilar Scania 2017 bilderNya lastbilar Scania 2017 bilder

efter tio år R & D och en investering ungefärlig 2100 miljoner euro, Scania Han har lämnat in en ny generation Tunga lastbilar engagemang hållbarhet i transport genom högre energieffektivitet, till ökad förekomst av aktiva system anslutning, tillåta olika framtidsalternativ körning semiautonomous och även autonom, och ett brett tjänsteutbud. Å andra sidan, nya möjligheter som gör att hela anslutnings flottor kan göra en bättre utnyttjande och underhåll sina fordon.

den produktion nya lastbilar Scania S och R Det har redan börjat i den svenska anläggningen Södertälje, initialt fokuserat på traktor av långa avstånd. De nya modellerna scania S föra denna nya generation av plana golv integraler, en omständighet som inte erbjöd Scania och nu möjliggörs genom hytter De har vuxit 10 centimeter i höjd.

Scanias lastbilar 2017den reduktion av konsumtion, du kan nå till 5%, beror på att summan av ny teknik tillämpas i alla system, den optimering av mekanisk och drivlinor och en bättre aerodynamik, Allt detta i kombination med möjligheten att använda rena bränslen såsom naturgas, HVO, etc.

I de mekaniska och väntande utveckling under de kommande månaderna, Scania ingår också i sin katalog för en ny motor 500 hk når Euro 6 intervall endast den katalytiska reduktionssystem SCR, således följer den strategi som initieras av andra märken.

Du kan också vara intresserad

Scania är involverad i vätemotorer och elektriska

Detta är Scania leder redan endast (foton och video)

Scania och Siemens pionjärer inom el motorvägar

News of lastbilar, bussar och lastbilar i Autopista.es