Ssangyong LIV-2 Concept, framtida premie SUV

Ssangyong presenterar LIV-2 ConceptSsangyong presenterar LIV-2 ConceptSsangyong presenterar LIV-2 ConceptSsangyong presenterar LIV-2 Concept

Ssangyong Han har släppt 2016 Paris Motor Show koncept LIV-2, en prototyp som utgör en SUV 4,85 meter lång -Den hjulbas 2,87 m-, alltså större än den nuvarande Rexton, vilket ger den senaste tekniken varumärke med särskild uppmärksamhet på finish och förfining. Dess designlinjer tyder också på Hur kommer framtida modeller av SsangYong, med en grill som påminner utsträckta vingar av en fågel och skapa en ny distinkt och igenkännbar varumärkesidentitet.

Ssangyong LIV-2 Concept: Diesel och bensin

Under huven Ssangyong LIV-2 Concept Det tillkännager en turbodiesel fyrcylindrig och 2,2 liter, med prestanda 181 hk och ett maximalt vridmoment på 42,9 Nm uppnås mellan 1500 och 2500 rpm. I matningssystemet har det -Fungerar direktinsprutning common rail vid ett tryck av 2000 bar-och VGT femte generationen. De sydkoreanska tillverkaren höjdpunkter interna förbättringar görs i denna motor för att få effektivitet, men ger förbrukningssiffrorna skulle uppnå LIV-2 Concept.

Ssangyong LIV-2 Concept, framtida premie SUVSsangyong har också rapporterats att denna höga framtida SUV erbjuder även sortiment med en aldrig tidigare skådad bensinmotor 2.0L som skulle nå makten 225 hk och maximalt vridmoment på 35,7 mkg. I ditt kraftsystem skulle använda direktinsprutning och turboladdning, briljera i prestanda genom att köra jämnhet och låg ljudnivå. Det kan också vara associerade med en sex-växlad automatisk växellåda, medan 2,2 DIESEL vad som skulle eventuellt en sju-växlad automatisk växellåda tillverkad av Mercedes-Benz.

Ssangyong LIV-2 Concept: mångsidig och lyxig

den Ssangyong LIV-2 Concept Den presenteras uteslutande med AWD och monterade däck som begränsar trafikbuller och minska risken för vattenplaning, utvecklad för att packa denna SUV med maximala garantier ens lämna asfalten. I kroppen av denna prototyp drar de uppmärksamheten på en fotstöd elektriska sidan De projicerar ljus på golvet för att skapa en upplyst väg för passagerare som närmar sig eller lämnar bilen på natten.

Interiören i detta fordon har höjts för att resa endast fyra passagerare och leva erfarenhet av att köra en lyxig limousine. Designers har arbetat för att uppnå maximal komfort och ett stort utrymme, utforma en inre atmosfären avkopplande, vilket framgår av säten med massagefunktion och liggande i olika positioner. Huvudsaklig användning av vit färg, med applicering av ädla material och möjligheten att reglera belysningselementen.

Ssangyong LIV-2 Concept: anslutna och säker

Självklart, en SUV söker en verkställande stämpel, Du kan inte missa en avancerad multimediasystem med den senaste kommunikationstekniken. LIV-2 Concept anteckning tre skärmar, en 9,2 tum som ligger i mitten av instrumentbrädan och två 10,1 tums placerad på baksidan av framsätenas nackstöd, för användning av bekvämt baksätespassagerarna. Tillgång till information och underhållningssystem är touch och integrerar surroundljud eller använda smarta telefoner utan begränsningar, inklusive funktion trådlös laddning.

Säkerhetsfunktioner Ssangyong LIV-2 Concept innefattar knäkrockkudden för föraren, nödbromssystem, Antikollisionssystem för blinda fläckar eller korsningar, assistent för optimal mörkerseende alert ofrivilliga byta körfält.