Vilken är den bästa skor att köra?

Körning skorKörning skorKörning skorKörning skor

Med sommarhettan, pjäser ta säsongs skodon. Du måste hålla dina stövlar och sätta i den främre raden sommarskor, nämligen, sandaler, ballerinor, flip flops, espadriller och andra. Den här tiden på året gör att vi kan se kyliga fötter och gå till jobbet, gå eller vart vi än går. Men se upp, när du rör klättra bakom ratten, även för en kort bilresa, är det tillrådligt att använda en lämplig skodon. Vi berättar för-och nackdelar av skor säsongen.

flipflops

De rekommenderas inte att köra. Vanligtvis dessa typer av skor inte utsätta någon fot, är den enda ganska lös. Det skulle kunna vara ett problem om vi cirkulerar särskilt i staden och sylt, eftersom kopplingen och om igen är för mycket rörelse fötter och flip-flop kan frigöras lättare. Om suggorna är din svaghet, får du själv ett plus passning i tån, häl. Till exempel, en Menorcas.

ballerinas

Kan vara perfekt att köra, förutsatt att de är för din storlek och du kan inte lämna skor. Du tar foten ämne och kan röra sig fritt och försäkrade att "inte missa". Den enda "men" dessa skor är att om du bara förstöra för du kör mycket ofta. På baksidan av dansare bär och han hamnar ser ut som ett dragspel.

Alpargatas

Mot du kan tänka på, om de har en liten klack, desto bättre. Fot rörelse kommer att vara mer naturligt och kommer att kosta mindre deprimerande pedalerna. Utan att gå över. Det viktiga, som i nästan alla typer av skor, är att gå fot skor ämne och inte alltför tung. Inte tillrådligt att matcha spets runt vristen. Det kan bli slingan och ansluta sig till pedalerna orsaka en olycka.

sandaler

Även om de har två eller tre centimeter klack, desto bättre. Och om de sandaler som håller hela foten också. Om de högklackade kan hända två saker: för det första att de båda pedalerna befor bryta klackar. Och den andra, som så småningom kommer att göra ett hål matta genom förslitning och du ansluter hälen på den.

Vi var med ...

Mindre feminina men mer bekväm och säker att köra är tennisskor. Nu har du mycket enkel och snabb att sätta på och ta av. Om du kör varje dag, skulle en bra idé vara Lämna alltid bilen ett par av dessa "sport" calzártelas innan för att få bakom ratten. Säkerheten kommer först.