Minivan, SUV eller familj: vad är den bästa bilen för familjer

Minivan, SUV eller familj: vad är den bästa bilen för familjerMinivan, SUV eller familj: vad är den bästa bilen för familjerMinivan, SUV eller familj: vad är den bästa bilen för familjerMinivan, SUV eller familj: vad är den bästa bilen för familjer

Om vi ​​behöver är tillgängliga platser, leta efter en sju säten, så valet av en sedan åt sidan eftersom endast den E-Klass Kombi, och endast för eventuella resor, erbjuder denna möjlighet.

minibuss

minibussDet är i kategorin MPV där vi hittar bästa val, särskilt bland de största, de cirka 5 meter, samtidigt som även erbjuda en utilizable trunk volym med 7 platser ockuperade och stor mångsidighet (Lancia Voyager Seat Alhambra, VW Sharan eller SsangYong Rodius är exempel). Men också bland de kompakt MPV Vi finner intressanta, mycket mångsidig modeller, men betingad av lastvolym i bagageutrymmet om alla tillgängliga platser (Opel Zafira Tourer, Citroën Grand C4 Picasso, Peugeot 508, Kia Carens ...) används. bland SUV erbjudandet är lägre, och är de största modellerna, och även den dyraste, som kan inkludera 7 platser i dess konfiguration.

familj saloon

familj saloonOm vi ​​uppfylla vårt riksgenomsnittet vad gäller födelse och nöja sig med ett eller två barn, Vi kommer att prioritera utrymme, men också användningen vi vill ge dig bilen. i en familj sedan, föraren kan njuta av en överlägsen väg beteende, med en kurva steg säkrare och bättre åkkomfort. Och nu på marknaden Erbjudandet är mycket brett, mer volym även i alla andra segment med bärare som är lämpliga för fyllning av förpackningar, med mer än 600 liter. Nollresultat i varianter som hör till kompaktsegmentet som nya Golf Variant, Seat Leon ST, Honda Civic Tourer eller Peugeot 308 SW, för att nämna de senaste marknadsföring modeller. MPV har förbättrats avsevärt deras beteende och utrustningsalternativ, men dessa sektioner är bakom familjebilar. Deras fördel, mångsidighet och flexibilitet inuti, med baksäten oberoende rörelse för att ge mer utrymme för stammen, vikning eller flyttbar. Och tillgänglighet med de högsta platserna för att placera säkerhetsstolar för barn och bekvämare för äldre människor att engagera sig.

SUV

SUVMen om vad vi söker är större mångsidighet vid användning, vår familj i kombination med våra hobbies, såsom studiebesök eller skidåkning, väljer en SUV vettigt. Och det finns i alla storlekar och priser, motorer, utrustning alternativ eller dragtyp.

Nu valet är ditt ... eller din familj.

Observera:

- Någon av de tre kategorierna erbjuda Isofix att engagera sig säkrare stolar; vanligtvis som ett alternativ.

-den MPV erbjuder mer interiör flexibilitet, till de bakre sätena vanligtvis hanteras oberoende av varandra. De tenderar att röra sig i längdled upp till 15 cm för att ge mer volym till start om vi behöver det, men det erbjuder också många SUV, med vippbara ryggstöd.

-Beroende på modell, många märken erbjuder fyrhjulsdrift i sina familjebilar, men bland kompakta MPV, förutom Mercedes-Benz B-Class, du kommer inte hitta denna möjlighet. Tvärtom är detta en av de differentialvärden av SUV, trots att de är framhjulsdrift, mer ekonomiskt, de är de mest populära.