Opel GT Concept visas en egen framtid interiör

Opel GT Concept 2017, futuristiska interiörenOpel GT Concept 2017, futuristiska interiörenOpel GT Concept 2017, futuristiska interiörenOpel GT Concept 2017, futuristiska interiören

den Opel GT Concept skulle kunna leda till en återgång till marknadsföra en modell sport domstol som föddes 1968 efter presentationen av sitt koncept på Frankfurt Motor Show 1965. Det presenterade en 1,9-litersmotor ger en effekt på 90 hk, tillräckligt vid tidpunkten för en bil som väger 940 kg.

Då steg skulle ges till ankomsten 2007 av en modern Opel GT och presenteras på bilsalongen i Genève 2006. I detta fall tvåsitsiga sport erbjöd högre prestanda, upp till 260 hk specifikt. Dessutom kroppen cabriolet med tyg tak bröt med den slutna coupe linjen först Opel GT.

Inne i framtiden för Opel GT 2017

Återigen, med hjälp av Geneva Motor Show 2016 Opel GT Concept Det ger vika för vad som kan vara den tredje tolkning av den sportiga, bakhjulsdriven bil och en mycket speciell design, inga dörrhandtag och inga knappar i cockpit.

Lösningen är att använda sig av en beröring systemet för praktiskt taget alla funktioner Opel GT, med Röststyrning som ett alternativ. Speglar försvinna och ge vika för en kamera placerad bakom de främre hjulhusen, vilket speglar vad som händer på baksidan av bilen som ligger i en vänster och höger om föraren skärmar. den ratt designen med tre radioapparater är bredvid namnet, det enda som den delar med den första Opel GT lämnade fabriken tillbaka 1968.

Opel talar också om integrering människa-maskin (HMI), ett system artificiell intelligens kunna anpassa sig till föraren och inte vice versa, som vanligt. Tack vare detta, Opel GT Concept Det är möjligt att upptäcka musik, temperatur eller bana önskas av användaren, baserat på ett minne som fungerar genom tullen som kan lagras eller förinställt avstånd innan bilen.

Om Opel GT Concept förstås, hur man kör, vill användaren att använda en sportig enhet visas automatiskt på den centrala skärmen data såsom G-krafter eller längsaccelerationen.

Eftersom Opel talar om möjligheten att konfigurera systemet att prata med föraren och säga fraser som: "Var försiktig med att motorcykeln kommer bakifrån."

Du kan också vara intresserad

Opel GT Concept på 2017 Geneva Motor Show 2016

faktiska förbrukningen av Opel bilar